Poslanik SNS zabrinut što Jeremićev funkcioner vređa poslanicu demokrata

Pogledajte šta je on rekao za nju: Ti si beda, bedina, ti si impotentna amaterka - pročitao je Marković u skupštini

  • 3
Skupstina republike Srbije Foto: Milena Đorđević

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Marković izjavio je danas da ga brine, kako je rekao, narastanje histerije, agresije i nasilja u društvu, ukazujući da je funkcioner Narodne stranke Vladimir Gajić na vrlo primitivan način uvredio poslanicu Demokratske stranke (DS) Natašu Vučković, jer je rekla da “bojkot nije politika”.

I Narodna stranka i Demokratska stranka su, inače, deo Saveza za Srbiju.

Vučkovićeva je u intevjuu za Novi magazin kazala da bojkot nije politika, a onda ju je na Tviteru uvredio Vladimir Gajić, objasnio je Marković.

- Gajić je po nalogu šefova, Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića na najprostačkiji način izvređao poslanicu DS Natašu Vučković. Pogledajte šta je on rekao za nju: Ti si beda, bedina, ti si impotentna amaterka - pročitao je Marković u skupštini.

On je naveo da je uznemiren zbog prostačkih uvreda na račun poslanice Demokratske stranke i smatra da društvo mora time da se pozabavi.

- Zaista mislim da mi kao društvo treba da se pozabavimo time, da smanjimo stepen nasilja, govora mržnje koji se pojavjluje u medijima, a dolazi iz SzS. Ja sam izraziti pacifista i gnušam se nasilja svake vrste i za mene je ovo neprihvatljivo - rekao je Marković.

Marković je naveo da je “jedini greh” Nataše Vučković što je rekla da “bojkot nije politika” sa čime se on, kaže, slaže.

- Nije ovo jedini primer, danima već traje jedna borba u tom SzS između Jeremićevih i Ðilasovih. Verovatno da je u pitanju broba za prevlast u okviru tog saveza. Ðilas ne voli konkurenciju - naveo je Marković.

U Skupštini Sbrije u toku je rapsrava o amandmanima na set zakona iz oblasti trgovine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tes

    18. jul 2019 | 14:54

    SNS se grozi govora nekih poslanika,a kako se Omni ponasaju,Martinovicu,Seselje,Risticevic it'd it'd.

  • Rutenka

    18. jul 2019 | 13:55

    Ovaj Gajic je poznat po agresivnim istupima koji su svaki put sve gori! Nemo mu mora stati na put!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA