≫ 

Za ovu Šešeljevu gadost ne postoji reč koja može da je opiše

Lider radikala i osuđeni ratni zločinac nastavlja sa gnusnim uvredama ženama

  • 24

Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković najoštrije je danas osudila, kako je navela, mizogine, seksističke i krajnje uvredljive komentare koje je narodni poslanik Vojislav Šešelj uputio novinarki lista Danas. To je očigledno bio razlog da joj Šešelj uputi gnusnu uvredu preko svog Tivter naloga.

- Nedopustivo je i zakonom zabranjeno da diskriminatorni stavovi, vređanje i omalovažavanja na osnovu izgleda, zdravstvenog stanja ili bilo kog drugog ličnog svojstva, budu dominanatan način iznošenja drugačijih političkih stavova u našem javnom prostoru, a posebno kada su u pitanju narodni poslanici ili bilo koji drugi nosioci javne funkcije - upozorila je Janković.

Kopaonik, biznis forum

Janković - Foto: Tanjug/Rade Prelic

Ona je tako reagovala na Šešeljevo obraćanje pred poslanicima i građanime Srbije, koji ga plaćaju, a u kome je izrekao najstrašnije pretnje novinarki Snežani Čongradin, uz pominjenje "gaženja gusenicima".

Očito da je osuđenom ratnom zločincu zasmetalo to, što je Janković saopštila da je to nedopustiva komunikacija, koja postaje uobičajena praksa i koja se toleriše i podrazumeva.

Zato joj je Šešelj uputio neizgovorivu uvredu.

- Glupost napravismo pa za poverenika za ravnopravnost postavismo Brankicu Janković. Ona, jadnica,govori o seksizmu, a uopšte ne zna šta je to seks.Kolika je narasla,a pravi seks nikada nije upoznala.Braćo četnici,ima li neki dobrovoljac,bar mesec dana nekupan i s bradom do pojasa - napisao je Šešelj.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanatos

    18. jul 2019 | 17:16

    Svaka mu je na mjestu,a istina boli...Zivjeo Vojo legendo za vjek i vjekova!

  • Mire

    18. jul 2019 | 16:50

    Seselj nije ratni zlocinac ! Seselj nije pocinio nikakav zlocin , Seki je rasturio haski sud i haski cumez , seki je dokazao da Srbija nije kriva za ratove u bivsoj drzavici .

  • 3OPAH

    18. jul 2019 | 16:29

    Voja legenda vojvoda najbolji politicar svih vremena ziv bio vojvodo junak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA