≫ 

Novi ruski ambasador sutra kod Vučića: Donosi hitnu poruku od Putina?

Bocan Harčenko bi sutra prvi put, od stupanja na dužnost, trebalo da se sastane sa Vučićem

  • 42

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće sutra akreditivno pismo novoimenovanog ambasadora Ruske Federacije u Srbiji Aleksandra Bocana Harčenka, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Novi ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Bocan Harčenko sutra prvi put od stupanja na dužnost se sastaje sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i tom prilikom bi trebalo da mu prosledi poruku ruskog predsednika Vladimira Putina, javio je "Blic".

Prema saznanjima lista iz diplomatskih izvora, Harčenko srpskom predsedniku Vučiću nosi hitnu poruku ruskog predsednika Putina.

Poruka se, prema tim saznanjima, tiče Kosova.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubiša

    21. jul 2019 | 18:59

    Putin je ljigavko,koji će nam zabosti nož u ledja prvom prilikom...živi bili,pa videli...e,pa posle ćete da ga pljujete,vi koji ga sad nazivate bratom,licemeri jedni.

  • Imenjak

    21. jul 2019 | 15:13

    Moj komsija deda koji je nazalost preminuo rekao mi je kad se vracao iz zarobljenistva da su im nemci dali novu odecu obucu kapute hranu za povratak i taman kad su stigli na granicu sa Madjarskoj Rusi im sve to oduzeli poskidali kapute i pustili ih polugole i do samrti deda ih je kleo na pomisao i bilo kakvo pominjanje Rusa

  • 🇷🇸

    21. jul 2019 | 13:43

    Rusi srpska braća, dobro nam došao ambasadore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA