≫ 

Završen sastanak vlasti i opozicije: Bez izjava za medije napustili FPN (VIDEO)

Nešto posle 14 sati razgovor je završen, ali ni predstavnici vlasti ni opozicije nisu davali izjave

  • 85

Na Fakultetu političkih nauka (FPN) u Beogradu sastali su se predstavnici vlasti i opozicije koji su, kako su pojedini mediji preneli razgovarali o pripremi za dijalog o izbornim uslovima.

Sastanku su prisustvovali ministar policije Nebojša Stefanović, poslanici Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije Vladimir Orlić i Vladimir Đukanović, lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, kao i poslanica u Skupštini Srbije Marinika Tepić.

Takođe na sastanku su bili i Miroslav Aleksić iz Narodne stranke i Aleksandar Ivanović iz SDS, Nebojša Zelenović predsednik Zajedno za Srbiju i predstavnici civilnog sektora - predsednica Beogradskog fonda za političku izuzetnost Sonja Liht i Milan Antonijević iz Fonda za otvoreno društvo koji, kako saznajemo, moderira okrugli sto. Prisutan je i Bojan Klačar iz CeSID-a.

Dekan FPN-a Dragan Simić, koji je bio jedan od uvodničara na skupu, izjavio za N1 da je do sastanka došlo na inicijativu Fonda za otvoreno društvo i da je time otvoren dijalog o izbornim uslovima.

O detaljima sastanka u međuvremena oglasio se Vladimir Đukanović poslanik SNS, na svom Tviter nalogu.

Nešto posle 14 sati razgovor je završen, ali ni predstavnici vlasti ni opozicije nisu davali izjave jer, kako su rekli, dogovoreno je da organizatori izađu sa saopštenjem.

Izvršni direktor Fonda za otvoreno društvo Milan Antonijević izjavio je da je sastanak o izbornim uslovima protekao u konstruktivnoj atmosferi i najavio da će vrlo brzo biti organizovan novi sastanak.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    30. jul 2019 | 15:53

    Kako bilo da bilo,narod će nadrljati. Da ne kažem neku neumesniju reč.

  • Ana

    30. jul 2019 | 15:47

    Opozicija ni sama ne zna kako da dodje na vlast.

  • Dakki

    30. jul 2019 | 15:46

    Opozicija ce da bojkutuje izbore to sam siguran jer znaju da nemaju podrsku gradjana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA