Karića na aerodromu u Minhenu dočekao nesvakidašnji poklon "srpskog zeta" (VIDEO)

Njegova supruga, naša Bojana je spremila vruću proju za nas i poslala nam po njenom Majklu - rekao je Bogoljub Karić

  • 0
Bogoljub Karić Printscreen/Facebook/Bogoljub Karić

Predsednik pokreta Snaga Srbije Bogoljub Karić podelio je sa pratiocima na Fejsbuku jednu nesvakidašnju scenu koja mu se dogodila na aerodromu u Minhenu.

Naime, dok je sa suprugom čekao let za Beograd upoznao je Majkla koji je oženjen Crnogorkom Bojanom. Kako je rekao, Bojana je po suprugu poslala vruću proju, koju im je "srpski zet" doneo na minhenski aerodrom.

- Na aerodromu u Minhenu smo upoznali našeg čoveka, srpskog zeta Majkla, čija je žena naša Crnogorka Bojana, oduševio se, sačekao nas je na aerodromu kada smo kretali nazad sa domaćom vrućom projomNjegova supruga, naša Bojana je spremila vruću proju za nas i poslala nam po njenom Majklu. Moja Mara se protivila da je probamo na aerodromu ali ja nisam mogao da odolim tom čarobnom mirisu domaće proje - napisao je na Fejsbuku i otkrio da se proja u avionu "odmah razgrabila".

Bogoljub Karić U avionu su je odmah razgrabili, proja je naš najjači brend, najzdraviji hleb i najbolja hrana na kojoj smo i mi i naši stari odrasli, napisao je Karić-Printscreen/Facebook/Bogoljub Karić

- U avionu su je odmah razgrabili, proja je naš najjači brend, najzdraviji hleb i najbolja hrana na kojoj smo i mi i naši stari odrasli.

Nešto najzdravije što možete da pojedete od peciva. Hvala Bojana na ovakvom ispraćaju iz Nemačke. Naši ljudi gde god da se nalaze bilo da je Kina, Rusija, Australija, Nemačka, Detroit, Amerika, naši Balkanci će vas uvek srdačno dočekati, podeliće sa gostom sve što imaju - napisao je on na Fejsbuku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA