≫ 

Sergej Trifunović na konferenciji vređao novinarku Pinka: "Budi vaspitana, ćurko jedna" (VIDEO)

Novinarka Pinka pitala je Srđana Markovića, jednog od organizatora protesta, da li je sinoć pozvao učesnike protesta da uđu u zgradu Predsedništva, povikom "Ajmo svi unutra",  da li je to poziv na nasilje i čemu on služi opoziciji, posle čega su krenule uvrede

Predsednik Pokreta Slobodnih građana, Sergej Trifunović, na današnjoj konferenciji za novinare koju su organizovali predstavnici protesta "1 od 5 miliona", vređao je novinarku telvizije Pink, Gordanu Uzelac, poručivši joj da je "ćurka".

Naime, novinarka Pinka pitala je Srđana Markovića, jednog od organizatora protesta, da li je sinoć pozvao učesnike protesta da uđu u zgradu Predsedništva, povikom "Ajmo svi unutra",  da li je to poziv na nasilje i čemu on služi opoziciji, posle čega su pojedinci koji su prisustvovali konferenciji krenuli da joj se obraćaju na uvredljiv način.

Među njima je bio i lider PSG-a, koji ju je pitao "Zbog čega vređa dečka i čemu ona služi" . U pokušaju da dobije odgovor na pitnaje, Uzelac je još nekoliko puta ponovila isto, a kako Marković nije mogao da odgovori, Trifunović, koji je sve vreme telefonom snimao konferenciju, joj je poručio da je ćurka".

- Pusti dečka da završi pitanje. Budi vaspitana, ćurko - poručio joj je.

Novinarki TV Pinka su i ostali članovi udruženja "1 od 5 miliona" dobacivali da je bot i da nije novinar, a jedan od njih joj je rekao da se suzdržava da je ne udari pesnicom.

Posle toga, Marković je rekao da je " konferencija završena ukoliko nema više pitanja".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    11. avgust 2019 | 14:57

    he,he,heee, a Sergej je baš fino vaspitan!?

  • Lara

    11. avgust 2019 | 14:29

    Ogadio mi se više ovaj čovek, ni filmove ne mogu da gledam gde je glumio

  • Draško

    11. avgust 2019 | 14:27

    Sergej je još jednom pokazao svoju nekulturu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA