≫ 

"Brale, završićeš kao Gadafi": Trifunović predsedniku Srbije uputio jezivu poruku

Ja Sergeju želim dobro zdravlje, pravi je gospodin - rekao je predsednik Srbije

Sergej Trifunović, Aleksandar Vučić Foto: Tanjug/Filip Krainčanić, Twitter

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić govorio je na konferenciji za medije o sinoćnjem pokušaju upada u zgradu Predsedništva i rekao će zgradu ubuduće obezbeđivati samo žene, posle čega mu je predsednik Pokreta slobodnih građana, Sergej Trifunović poručio da će "proći kao Gadafi".

Naime, tokom obraćanja predsednika Srbije, Trifunović mu se obratio putem Tvitera.

- Da li je zaista rekao da će mu od sledeće nedelje samo žene biti obezbedjenje? Nemoj, brale, završićeš k’o Gadafi - napisao je Trifunović.

Sergej Trifunović, Tviter, Aleksandar Vučić, pretnje Printscreen/Twitter/WhistlerDick

Komentarišući ovaj tvit, Vučić je rekao da "Sergeju želi dobro zdravlje".

- Da ću da završim kao Gadafi? Dobro, to je u redu. Mnogi i danas u Libiji maštaju o Gadafijevom vremenu. Ja Sergeju želim dobro zdravlje, pravi je gospodin - rekao je predsednik Srbije.

Podsetimo, libijski vođa Moamer Gadafi je ubijen 20. oktobra 2011. dok je pokušavao da pobegne iz rodnog Sirta. Rezultati forenzičarskog izveštaja pokazali su da je podlegao povredama od zadobijenog metka u glavu u unakrsnoj vatri između boraca nove libijske vlasti i njegovih pristalica.

VIDEO: Organizatori protesta o incidentu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Idiote

    11. avgust 2019 | 16:44

    I kako je prošao narod poslije Gadafija, u zatvor budalu strpati, nema uloga pa pametuje

  • Simonida

    11. avgust 2019 | 15:58

    U bilo kojoj drugoj zemlji na svetu nakon ovakve javne izjave, Sergej bi bio uhapšen. Ali, mi smo država u kojoj su dopuštene i forsiraju se pogešno shvaćene slobode mišljenja i izražavanja, da sve polako klizi u anarhiju. Juče ih gledam mukice...Urlaju kao besni iz onog kamiončeta na Terazijama..Ako želite Srbiji dobro, ne pretite , ne linčujte i ne psujte ne istomišljenike, nego zasucite rukave i pokažite primerom šta zapravo hoćete , možete i želite. Niko,ali niko, nikome, nigde, ne može i neće da spreči da voliš svoju domovinu i da za nju radiš, gineš, da je unapređuješ. Za to ti dragi gospodine Trifunoviću ne treba vlast..Ni tebi ni ostalim "građanima iz kamiončeta"

  • Dmitar

    11. avgust 2019 | 17:16

    Trifunoviću pa zar nemožeš da shvatiš već jednom da si običan mangupćić kome je mesto iza rešetaka a ne na javnoj sceni. Da je ovo iole pravna i normalna država 80% vas iz toga nekakvog kvaziudruženja bilo bi u Padinskoj Skeli Sremskoj Mitrovici i ostalim Srpskim letovalištima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA