≫ 

Strpljivo čeka u redu: Vojislav Koštunica uslikan u nabavci (FOTO)

Koštunica je do parlamentarnih izbora 2014. godine bio predsednik DSS. Tada je posle neuspeha na izborima podneo ostavku i otišao iz stranke i retko se može videti u javnosti

  • 17

Otkad se povukao iz politike i javnog života bivši predsednik Savezne Republike Jugoslavije i premijer Srbije Vojislav Koštunica retko se može videti u javnosti. Na Tviteru su se pojavile fotografije nekadašnjeg lidera DSS-a dok strpljivo čeka u redu jednog marketa.

Kao što se može videti na fotografijama, koje su okačene na ovoj društvenoj mreži, Koštunica čeka da plati na kasi namirnice koje je nabavio u jednom marketu u Aranđelovcu.

Koštunica je do parlamentarnih izbora 2014. godine bio predsednik DSS. Tada je posle neuspeha na izborima podneo ostavku i otišao iz stranke i retko se može videti u javnosti.

VIDEO: Čeda Jovanović razmenjivao strasti sa ženom pa video okačio na Instagram

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    13. avgust 2019 | 10:33

    Veliki gospodin,rodoljub,patriota...Etiketiran bez razloga,ali vreme pokazuje i tek ce pokazati kakav je ustvari ovaj covek velicina u svakom pogledu.Zamislite Cedu,Bebu,Tadica,Zivkovica o ostalu kompaniju koji su da bi sebe oprali prebacili krivicu za sve na njega a sa strane se bogatili i tu su gde jesu da cekaju u redu bez gorila, ili mozdaVucica sutra da stoji ovako na kasi.Kad je covek pred sobom i Bogom cist niceg se ne plasi.Veliki nakolon za Vojislava Kostunicu!!!

  • Sajla

    13. avgust 2019 | 10:58

    Čovek je oduvek bio kulturan, razuman, uviđavan. Uostalom, ne želi da ima bilo kakve privilegije. Poistovećuje se sa ostalim građanima. Voja je pametan čovek. Zato je i otišao iz politike.

  • Bojan

    13. avgust 2019 | 11:21

    Najposteniji politicar svih vremena. Pa on dok je bio predsednik ziveo u svojoj kuci sa mackama, a ne kao ovi danasnji, ni u wc bez obezbedjenje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA