• 14

Milošević je najveći neprijatelj Srbije: Server u polemici sa Dačićem

Kako su se demokrate u eri dinastije Klinton ponašale prema našem narodu, dobro smo na svojoj koži osetili 1999. Oni su izabrali da im Srbija bude neprijatelj, a ne mi - rekao je prethodno Dačić

  • 14

Milošević je veći neprijatelj Srbije od Olbrajtove i Klintona, ističe američki analitičar Danijel Server povodom izjave ministra spoljnih poslova Ivice Dačića da Srbi neće imati veće neprijatelje od bivšeg predsednika SAD i bivše američke državne sekretarke.

- Milošević zaslužuje ''titulu'' najvećeg neprijatelja Srbije - rekao je Server za list Danas i dodao da su upravo Klinton i Olbrajtova pomogli Srbiji da ga se Srbija otarasi i dali joj šansu da postane evropska demokratija.

Aleksandar Vučić, Danijel Server

Server - Foto: Tanjug/Sava Radovanović

A povodom Dačićeve konstatacije da Server, koji ga je kritikovao zbog najave da će pozvati Srbe u SAD da glasaju za Trampa na predsedničkim izborima, želi da pravo koje uživaju Albanci u SAD suspenduje Srbima koji tamo žive, Server je rekao:

- Dačić očajnički želi da prikrije svoju sopstvenu grešku koju je napravio nagovestivši da će se srpska vlada umešati u americke izbore, u korist Trampa, naravno da Srbi u Americi imaju svako pravo da glasaju za koga žele.

- Kako su se demokrate u eri dinastije Klinton ponašale prema našem narodu, dobro smo na svojoj koži osetili 1999. Oni su izabrali da im Srbija bude neprijatelj, a ne mi - rekao je Dačić za "Novosti".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Joakim

    SLOBA ❤️🇷🇸

  • Српски јунак

    Вечни председник Србије! Слава теби Слобо.

  • Sale

    Srbske izdajice pravićete vi Sloba od blata svet nije imo takvog političara niti će ga Srbija imati za 200 godina život su mu uniśtili žena i djeca

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima