≫ 

Tužilac koji vodi istragu o ubistvu Olivera Ivanovića ide u penziju?

Ne bih želeo da grešim dušu, jer se bojim da je pravo pitanje koliko ima stvarnog raspoloženja da se istraga sprovede i istraga ubistva Olivera Ivanovića rasvetli - ističe Miroslav Ivanović

  • 5

Povodom nezvaničnih najava da kosovski specijalni tužilac Sulje Hodža koji vodi slučaj ubistva Olivera Ivanovića uskoro odlazi u penziju, Miroslav Ivanović, brat ubijenog za dnevnik Danas ocenjuje da to ne bi trebalo značajnije da utiče na odlaganje istrage, iako smatra da će novom tužiocu svakako biti dato vremena da se upozna sa predmetom.

- Na početku istrage sam ulogu sadašnjeg tužioca shvatio tako da je reč o iskusnijem tužiocu i da je ta činjenica odlučivala pri njegovom izboru.

Imao sam prilike da sa njim jednom ili dva puta razgovaram. Delovao je veoma korektno, ali rezultati istrage govore nešto drugo. Istina, on u tehničkom smislu nije izvršilac, nego nalogodavac.

Ne bih želeo da grešim dušu, jer se bojim da je pravo pitanje koliko ima stvarnog raspoloženja da se istraga sprovede i istraga ubistva Olivera Ivanovića rasvetli - ističe Miroslav Ivanović za Danas.

VIDEO: Snimak Olivera Ivanovića sa sinom nekoliko dana pre ubistva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 011

    17. avgust 2019 | 14:05

    ne on ide u penziju tek sledece godine u april ima vreme jos da to privodi do kraja

  • Buda

    17. avgust 2019 | 13:17

    Sve ide po planu.

  • Klimt-Bec

    17. avgust 2019 | 16:25

    Doci ce novi pa ce on da resi, sve slucajeve kao i svi predhodni...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA