Skat u oproštajnoj poseti kod Radojičića: Zahvalnost Gradu na podršci, nadamo se nastavku saradnje

Gradonačelnik Radojičić je zahvalio ambasadoru Skatu na projektima koje je Ambasada SAD realizovala za vreme njegovog mandata u Beogradu

  • 8
Zoran Radojičić, Kajl Skat, Grad Beograd Foto: Beoinfo

Odlazeći ambasador SAD u Srbiji, Kajl Skat, sastao se sa gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem, a prilikom ove oprištajne posete, izraženo je obostrano zadovoljstvo zbog uspešne saradnje između dva zvaničnika i dve institucije u prethodnom periodu, kao i uverenje da će se ona nastaviti.

Gradonačelnik Radojičić je zahvalio ambasadoru Skatu na projektima koje je Ambasada SAD realizovala za vreme njegovog mandata u Beogradu.

Zahvalan sam vam na dosadašnjoj saradnji i svemu što ste učinili. Doprinos Ambasade SAD Beogradu je veliki, pre svega u opremanju beogradskih zdravstvenih ustanova – istakao je Radojičić.

Zoran Radojičić, Kajl Skat, Grad Beograd Foto: Beoinfo

Zvaničnici su razgovarali i o daljem razvoju Beograda, a ambasador Skat je istakao da primećuje energiju i napredak srpske prestonice.

Zahvaljujem gradonačelniku Radojičiću i Gradu Beogradu na dobroj saradnji i svemu što čine za ambasadu. Prethodnih godina, Ambasada SAD je realizovala mnoge programe i projekte u interesu srpskog naroda. Period u Beogradu mi je bio veoma prijatan, a nadam se i da smo mi bili dobri građani – istakao je Skat.

Gradonačelnik Radojičić i ambasador Skat izrazili su uverenje da će se uspešno partnerstvo nastaviti i u daljem periodu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PRC

    10. septembar 2019 | 15:43

    Zaboravio da mu se zahvali za projekat (bombardovanje Beograda)

  • Nikodin

    10. septembar 2019 | 19:10

    Lepo ke što odlazi a nije lepo što će drugi doći.

  • Aca

    10. septembar 2019 | 22:36

    Nek je Skotu srecan put i bez povratka!!!U Srbiju da ne bude ko ona u BIH!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA