• 8

Skat u oproštajnoj poseti kod Radojičića: Zahvalnost Gradu na podršci, nadamo se nastavku saradnje

Gradonačelnik Radojičić je zahvalio ambasadoru Skatu na projektima koje je Ambasada SAD realizovala za vreme njegovog mandata u Beogradu

  • 8

Odlazeći ambasador SAD u Srbiji, Kajl Skat, sastao se sa gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem, a prilikom ove oprištajne posete, izraženo je obostrano zadovoljstvo zbog uspešne saradnje između dva zvaničnika i dve institucije u prethodnom periodu, kao i uverenje da će se ona nastaviti.

Gradonačelnik Radojičić je zahvalio ambasadoru Skatu na projektima koje je Ambasada SAD realizovala za vreme njegovog mandata u Beogradu.

Zahvalan sam vam na dosadašnjoj saradnji i svemu što ste učinili. Doprinos Ambasade SAD Beogradu je veliki, pre svega u opremanju beogradskih zdravstvenih ustanova – istakao je Radojičić.

Zoran Radojičić, Kajl Skat, Grad Beograd

Foto: Beoinfo

Zvaničnici su razgovarali i o daljem razvoju Beograda, a ambasador Skat je istakao da primećuje energiju i napredak srpske prestonice.

Zahvaljujem gradonačelniku Radojičiću i Gradu Beogradu na dobroj saradnji i svemu što čine za ambasadu. Prethodnih godina, Ambasada SAD je realizovala mnoge programe i projekte u interesu srpskog naroda. Period u Beogradu mi je bio veoma prijatan, a nadam se i da smo mi bili dobri građani – istakao je Skat.

Gradonačelnik Radojičić i ambasador Skat izrazili su uverenje da će se uspešno partnerstvo nastaviti i u daljem periodu.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Toma M.

    Karijerni diplomata Kaj Skat, uskoro zavrsava svoj uspesan mandat u Srbiji.Za proteklo vreme u nasu Drzavu, doslo je mnogo vrednih projekata i donacija. Posebno vrhunskih tehnickih dostignuca iz oblasti zdravstva i drugih koji su nam nedostajali.Za vreme Skatovog sluzbovanja sto je i veoma vazno nasi odnosi sa Amerikom su vidno poboljšani.Sto je potvrdjeno saveznistvo dvaju naroda. Tim pre ako se zna da se Srpska zastava zavijorila na Beloj kuci, davno pre nekoliko decenija!!!

  • Milorad Vujicic

    Mi smo u svojoj zemlji a on se vraca na okupiranu I zalivenu krvlju mnogih neduznih.

  • Aca

    Nek je Skotu srecan put i bez povratka!!!U Srbiju da ne bude ko ona u BIH!!!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima