≫ 

Biljana Popović Ivković oštro odgovorila Jeremiću: Prestani sa iznošenjem laži!

Članica Predsedništva SNS odgovorila je na tvrdnju lidera Narodne stranke

  • 7
Biljana Popovic Ivkovic, Vuk JEremic

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll, FILIP KRAINCANIC

Predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića izjavio je za N1 "da se oružje iz fabrike Krušik izvozi u Jemen u ruke Islamske države, kao i da je u to umešan otac ministra policije". Na ovu njegovu izjavu reagovala je članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Biljana Popović Ivković. Ona je, u izjavi dostavljenoj medijima, pozvala Jeremića, kako kaže "jednog od lidera takozvanog Saveza za Srbiju, da prestane sa kontinuiranim iznošenjem laži i pokušajima obmanjivanja javnosti, sada izvlačeći iz rukava i pisanije nekakvog bugarskog portala".

- Njegovi mizerni pokušaji konstruisanja nekakve afere kojom bi diskreditovao ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića potpuno su patetični - rekla je Popović Ivković.

Kaže da nakon što se oglasilo i samo preduzeće „Krušik“ potpuno je jasno da niti je bilo kakve korupcije, niti je preduzeće „GIM“ imalo povlašćeni položaj niti kupovalo po povlašćenim cenama u odnosu na „Jugoimport SDPR“.

- Tačnije, ova dva preduzeća nabavljala su različite vrste mina, te je zato GIM imao nižu cenu, imajući u vidu da je kupovao mine sa manje dopunskog punjenja i kraćeg dometa - pojašnjava ona i dodaje:

- Naravno, ubeđena sam da to od samog početka odlično znaju i sam Jeremić i njegovi prijatelji sa raznih samozvanih istraživačkih portala u Srbiji. Ipak, ne mari, manipulišu svesno već mesecima, jer im odgovara da plasiraju reciklirane laži iznova.

Napominje da je to sve očekivano.

- Pošto, kako sami priznaju, nemaju građanima da ponude nijednu političku ideju. A da li će u svojoj agresivnoj želji da se ponovo vrati na vlast, naneti štetu i Srbiji, odlično znamo da Jeremića uopšte ne brine. One štete koje je Srbiji već naneo u vreme dok je bio na vlasti nesagledive su. Za najveću se do dana današnjeg nije izvinio Srbima sa Kosova i Metohije - zaključila je Popović Ivković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA