≫ 

Haos u Prištini! Hodžaj udario na Pacolija: "Tvoje neznanje je dovelo državu Kosovo u pitanje"

Hodžaj je rekao da je ministarstvo spoljnih poslova ostavio sa 114 priznanja, ali da je sa Pacolijem kao ministrom doveden u pitanje dvocifgren broj priznanja

  • 1

Zamenik premijera u Vladi Prištine u ostavci Enver Hodžaj reagovao je na izjave ministra spoljnih poslova u toj vladi Bedžeta Pacolija o priznavanju tzv. Kosova poručivši da je Pacoli poslednji čovek na Kosovu koji bi trebalo da se bavi spoljnom politikom, piše Koha.

- Pokušavajući da prije svoju nesposobnost za diplomatiju slabim diskursom, ne samo da pokazuje koliko malo verodostojnosti ima, već nažalost šteti i kredibilitetu države Kosovo - napisao je Hodžaj u postu na svom Fejsbuk profilu.

Hodžaj je rekao da je ministarstvo spoljnih poslova ostavio sa 114 priznanja, ali da je sa Pacolijem kao ministrom doveden u pitanje dvocifgren broj priznanja.

Prema Hodžajevom mišljenju, citira dalje Koha, Pacolijevo neznanje i nedostatak strategije znatno su olakšali posao Rusiji i Srbiji da vode kampanju protiv tzv. Kosova.

- Neznanje i nedostatak strategije ministra Pacolija da deluje, učinili su kampanju Srbije i Rusije protiv Kosova mnogo izvodljivijom - naglasio je Hodžaj.

(Telegraf.rs/Kosovo Online)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad Vujicic

    19. septembar 2019 | 04:56

    Drzava kosovo nepostoji.Drzava je SRBIJA a kosovo samo region u SRBIJI.Ruske vojne baze pod hitno.Ako mozemo ili moramo imati americku bazu mozemo i bazuRusije iKine ,pa smo vojno neutralni i bili bi pod manjim pritiscima,a svi bi se utrkivali sa investicijama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA