≫ 

"Nastavljamo da radimo i gradimo": Vučić obišao i radove na putu Knjaževac-Kalna

- Nastavljamo da radimo i gradimo - piše na instagram stranici @buducnostsrbijeav gde je objavljena i slika sa radnicima na toj deonici puta.

  • 5
Aleksandar Vučić sa radnicima na putu Foto: Instagram profil @buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je nenajavljeno obišao opštinu Knjaževac i tom prilikom obišao i radove na rekonstrukciji puta Knjaževac-Kalna.

- Nastavljamo da radimo i gradimo - piše na instagram stranici @buducnostsrbijeav gde je objavljena i slika sa radnicima na toj deonici puta.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
"Nastavljamo da radimo i gradimo!" - Predsednik Vučić u nenajavljenom obilasku radova na rekonstrukciji puta Knjaževac-Kalna.Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана

Predsednik Srbije rekao je da obilazi radove na putevima u opštini Knjaževac, a sa njim su ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, direktor Puteva Srbije" Zoran Drobnjak i predsednik opštine Knjaževac Milan Ðokić.

Ministarka Mihajlović u video izjavi rekla je da će rehabilitacija deonice od 1, 8 kilometara biti završena za sedam dana.

- Sve ide po dinamici i nema okruga u Srbiji koje predsednik ne obilazi i nije obišao, a gde inače rehabilitujemo najmanje po 10, 20 ili više kilometara puteva - rekla je Mihajlović.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Predsednik Vučić i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obišli su radove na rekonstrukciji puta Knjaževac-Kalna (Korenatička klisura, opština Knjaževac).Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана

Predsednik je prethodno u objavi na Instagram stranici Budućnost Srbije objavio video snimak tokom posete porodici Bogdanović, koja je vlasnik etno sela Srna, i objasnio da je u nenajavljenu posetu Knjaževcu krenuo da bi se uverio šta je u toj opštini urađeno posle obilaska Zaječarskog okruga i šta još mora da se uradi.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buda

    18. septembar 2019 | 21:29

    Aman čoveče, stani malo. Oznojićeš se.

  • TREND

    18. septembar 2019 | 19:58

    Molim vas da stavite u prioritet prugu Mali Zvarnik - Beograd da bi se konačno BiH povezala sa Srbijom.

  • Napuderisani

    18. septembar 2019 | 20:03

    😎😎😎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA