Nemačka donirala 500.000 evra "Vojsci Kosova": Evo kako će iskoristiti novac

Sporazum o donaciji potpisali su vršilac dužnosti generalnog sekretara Ministarstva odbrane tzv. Kosova Faruk Geci i ambasador Nemačke Kristijan Helt

  • 21

Vlada Nemačke dodelila je 500.000 evra Kosovskim bezbednosnim snagama (KBS) za kupovinu medicinskog materijala i opreme, preneo je danas portal Kosovo onlajn.

Kako je taj portal preneo pisanje prištinskih medija, sporazum o donaciji potpisali su vršilac dužnosti generalnog sekretara Ministarstva odbrane tzv. Kosova Faruk Geci i ambasador Nemačke Kristijan Helt.

Ministarstvo odbrane tzv. Kosova navodi da KBS sredstvima koje je donirala Vlada Nemačke planira da poboljša opremu Medicinskog centra "Vojske Kosova".

Tim sredstvima biće obezbeđen medicinski materijal i oprema koja će uticati na izgradnju kapaciteta za pružanje medicinskih usluga.

(Telegraf.rs/Kosovo online)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RICINUS

    19. septembar 2019 | 13:54

    I nemci će da posreduju oko rešenja kosova... Oće ko 41

  • Filip

    19. septembar 2019 | 13:35

    I sada mi recite da je nemacki narod prijateljski sa Srbijom. NE. I ZATO SU NEDOBRONAMERNI PREGOVORI SA ONIMA ZA KOJE SE ZNA STA MISLE i koji su nam vise puta dosli glave. Svi kontakti i razgovori sa EU o bilo cemu, vodi samo u poraz. To je verovatno organizovano tako.

  • Zavera

    19. septembar 2019 | 13:55

    Na svetskom nivou protiv Srbije.....zasto?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA