Manter obavestio Dačića o "Balkanskim dijalozima" u Berlinu: Evo šta će biti cilj konferencije

S tim u vezi, ambasador Manter je obavestio o predstojećoj konferenciji "Balkanski dijalozi" koja će biti održana decembra ove godine u Berlinu

  • 1
Ivica Dačić, East West Foto: Tanjug/MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA, OGNJEN STEVANOVIC

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas delegaciju Instituta "East West", koju je predvodio glavni izvršni direktor i predsednik Instituta i bivši ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Republici Srbiji Kameron Manter.

U razgovoru su razmatrane teme koje se tiču regionalnog mira, stabilnosti i bezbednosti, ekonomskog prosperiteta i reformi zemalja Zapadnog Balkana.

Ivica Dačić, East West Delegacija Instituta "East West", Kameron Manter i Ivica Dačić - Foto: Tanjug/MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA, OGNJEN STEVANOVIC

S tim u vezi, ambasador Manter je obavestio o predstojećoj konferenciji "Balkanski dijalozi" koja će, u organizaciji Instituta, biti održana decembra ove godine u Berlinu.

On je, kako se navodi u saopštenju ministarstva, izrazio interes za učešće Srbije, imajući u vidu da će se na tom forumu razgovarati o temama od primarnog političkog i ekonomskog interesa za ceo region.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad Vujicic

    22. septembar 2019 | 13:09

    Ruske vojne baze sa nuklearnim oruzjem i S500 pod hitno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA