"Leti perje" na Tviteru zbog Beograda: Skat i američki komičar u klinču, ovako ambasador brani Srbe

Klensi je sam na svom blogu objavio da mu je na uvrede o Srbiji odgovorio američki ambasador u toj zemlji

  • 25
Kajl Skat

Foto: Tanjug/Sava Radovanović, Twitter

Američki radio-voditelj Kevin Klensi, koji je domaćoj javnosti postao poznat nakon brutalnog vređanja Srbije tokom Svetskog prvenstva u košarci, sada je zbog naše zemlje ušao u rat sa odlazećim ambasadorom SAD u Beogradu Kajlom Skatom.

Pošto je pobedu srpskog košarkaškog tima nad SAD prokomentarisao porukom na Tviteru: "Izgubili smo od Srbije u košarci. Imaju li oni u Srbiji uopšte hrane", a potom napisao i "Koja je razlika izmedu Srbije i jogurta? Pa jogurt nije započeo Prvi svetski rat", usledila je lavina komentara i reakcija, a među njima i ambasadora kajla Skata.

Klensi je sam na svom blogu objavio da mu je na uvrede o Srbiji odgovorio američki ambasador u toj zemlji.

- Srbija je imala bolji košarkaški tim. Tačka. Ovo je Srbija ja znam iz prve ruke - napisao je Skat Klensiju na pomenutoj društvenoj mreži i uz tvit okačio i reklamu "Vi ste svet".

 

Američki radio-voditelj je i posle ovog tvita nastavio da vređa Srbiju - napisao je da ima utisak da će se o njemu raspravljati u parlamentu "u toj rupi".

Pošto su mu neki od tviteraša iz Srbije poslali slike srpske hrane, on je na to napisao da je "siguran da je ukusna kao k..ac".

 

- Šalju mi slike svoje hrane da razbiju mit da nemaju hranu - napisao je on, na šta mu je odlazeći ambasador SAD u Beogradu, uz sliku hrane sa našeg područja - kačkavalj, čvarke, plazmu, domaće pivo i rakiju, poručio:

- ... a hrana je neverovatna.

Podsetimo, američki komičar Kevin Klensi, koji se na Tviteru krije iza pseudonima KFC Barstul (KFC Barstool), posle pobede reprezentacije Srbije nad američkim timom, na prvenstvu u Kini, uputio je niz uvreda na račun srpskog naroda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • QWERTY

    21. septembar 2019 | 17:10

    OVAJ KOMIČAR ZNA DA JE NAŠA HRANA UKUSNA KO KU..C JE JE PROBAO NAŠ KU..Ć I ZNA ČOVEK!!!!!

  • Srboljub

    21. septembar 2019 | 17:38

    Koga bre zabole za nekog neobrazovanog, glupog i primitivnog majmuna??? Što uopšte trošite vreme i reči na divljaka. Pobegao iz zoo vrta pa neka ga šinteri jure. A mi smo Srbija i briga me za svet u kome je budala neko???

  • Gari

    21. septembar 2019 | 18:53

    Taj polupismeni voditelj, šiptarski lobista, kaže da nam je hrana kao ku.a.? Konju, znači da si ih probao toliko, da poznaješ njihov ukus, pa ti sva hrana izgleda kao to što pominješ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA