≫ 

Grupa aktivista SzS i danas ispred Vesićeve kuće

Ista grupa ljudi, naime, prošle sedmice bila je pred Vesićevom kućom, a Vesić je tada zatražio od Dragana Ðilasa da odgovori da li je on organizovao njihov dolazak na njegovu adresu

  • 71

Grupa pristalica i aktivista SzS pojavila se i danas, kao i prošle nedelje, ispred kuće u kojoj sa porodicom živi zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić sa transparentima protiv gradske vlasti i posebno Vesića.

Ista grupa ljudi, naime, prošle sedmice, predvođena, kako su preneli tada mediji, Brankom Miljušom, saradnikom predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća, bila je pred Vesićevom kućom, a Vesić je tada zatražio od Dragana Ðilasa da odgovori da li je on organizovao njihov dolazak na njegovu adresu.

- Da li on stoji iza toga pošto je on organizator tih demonstracija. Pitam odakle im ideja da pošalju demonstrante ispred moje zgrade i da rade to što su radili, odnosno da pozivaju na linč mene i moje porodice - rekao je Vesić novinarima ispred Prvog osnovnog suda u Beogradu, gde je imao suđenje s Ðilasom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA