• 4

Medvedev 20. oktobra govori u Skupštini Srbije

Toj sednici parlamenta u čast Medvedeva će, osim parlamentaraca, prisustvovati i politički vrh Srbije i predstavnici diplomatskog kora

  • 4

Premijer Rusije Dmitrij Medvedev doputovaće u posetu Beogradu, povodom 75. godišnjice oslobođenja srpske prestonice u Drugom svetskom ratu, gde će, između ostalog, govoriti u Skupštini Srbije u nedelju, 20. oktobra, pišu Novosti.

Toj sednici parlamenta u čast Medvedeva će, osim parlamentaraca, prisustvovati i politički vrh Srbije i predstavnici diplomatskog kora.

Pozivajući se na svoja saznanja, list piše da je prethodnica posete premijera Medvedeva već u Beogradu zbog poslednjih priprema oko njegovog dolaska.

Domaćin drugom čoveku Rusije biće predsednica Vlade Ana Brnabić, a u organizaciju posete uključeni su i Predsedništvo i srpski parlament.

Medvedev će imati razgovore i sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Poslednji put Medvedev je bio u Beogradu pre tačno 10 godina, kada je srpska prestonica obeležavala 65 godina od oslobođenja u Drugom svetskom ratu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Nada

    Uvek se radujemo nasim prijateljima Rusima.

  • 6y66

    Dobrodosli, samo da Djiki ne krene da nas blamira OPET ....

  • nikolas

    OVO JE VELIKA CAST ZA SRBIJU I SRBE KUJU JE CRVENA ARMIJA OSLOBODILA OD FASISTA !!!! PROBLEM JE NASTAO KADA SU SE JOSKIN PARTIZANI NAKACILI NA TENKOVE I USLI U BEOGRAD A ZA VREME CITAVE OKUPACIJE BEOGRADA UBLI SU JEDNOG NEMCA I JEDNOG POSTARA U NEMACKOJ UNIFORMI!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima