Dačić se oglasio o navodima Albanaca da su dobili alergiju zbog koverti iz centralne Srbije

On je poručio da je krajnje vreme da međunarodna zajednica ozbiljno shvati upozorenje predsednika Aleksandra Vučića da je na pomolu problem i ugrožavanje mira i stabilnosti na Kosovu i Metohiji

  • 6
Ivica Dacic Foto: Tanjug/Tanja Valič

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je danas da najnovije manipulacije kojima se služe Albanci, ne znače samo da oni žele da izbace Srpsku ilstu iz parlamenta, već da hoće čitav narod da oteraju u ilegalu.

- Hoće li brojni međunarodni emisari koji dolaze u Prištinu i Beograd da lupe šakom o sto i uvedu red među prištinske političare da konačno prestanu da povlače jednostrane poteze prema srpskom narodu? Jer kada se vatra zapali, posle se teško gasi - rekao je Dačić Tanjugu.

On je poručio da je krajnje vreme da međunarodna zajednica ozbiljno shvati upozorenje predsednika Aleksandra Vučića da je na pomolu problem i ugrožavanje mira i stabilnosti na Kosovu i Metohiji.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Odin

    14. oktobar 2019 | 16:28

    Sve se to i radi da se vatra zapali.Šakali, vojsku koju povlače iz Sirije neće vratiti u Ameriku već će je stacionirati u Evropi, a to znači za podršku šiptarima.O kraljevini sa ostrva ne treba trošiti prostor na portalu, ni reči.

  • BrckRSu

    14. oktobar 2019 | 17:24

    Mobilizacija pod hitno! Dosta vise bilo!

  • Jakol

    14. oktobar 2019 | 18:14

    A mi il da udjemo u EU il katastrofa ! Sta bi nam tek radili ! Nisu oni ovo na svoju glavu, vec po necijem uputstvu, kao i sve do sad !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA