≫ 

Evropska unija se oglasila o situaciji sa kovertama iz centralne Srbije

Sačekaćemo da vidimo rezultate pokrenute istrage - poručila je Kocijančić

  • 8

Posmatračka misija Evopske unije na izborima na Kosovu "pažljivo prati situaciju nastalu oko prebrojavanja glasačkih listića iz centralne Srbije", izjavila je portparolka EU Maja Kocijančić.

- Videli smo izveštaje o prebrojavanju glasačkih listića iz Srbije. Sačekaćemo da vidimo rezultate pokrenute istrage - poručila je Kocijančić.

Maja Kocijančić Maja Kocijančić - Foto: Tanjug/Printskrin

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je povodom navoda Prištine o zatrovanim kovertama pristiglim od glasača iz centralne Srbije upozorio međunarodnu zajednicu i Prištinu da "ukidanje demokratije ne vodi ničemu", da Priština može da eliminiše Srpsku listu, ali ne može Srbe na KiM, te da se jasno zna ko su njihovi politički predstavnici.

Video: Završeni izbori na KiM, broje se glasovi

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beast

    14. oktobar 2019 | 18:43

    Da se ovakva spekulacija desila siptarima nama dragim, EU bi cutala naravno ali cim se spekulise o Srbima odma potrče da sude. Pa se pitaju sto u ratovima ima tolikih zrtava na drugoj strani. Zato sto smo ogorceni prijatelji moji. Ko god malo bolje poznaje istoriju zna da je to samo mali deo vracen za sva zlodela nad pravoslavljem i Srpskim narodom. Srbi su danas kao jevreji pred drugi svetski rat. Ali verujte nece do veka sijati njihova.

  • nikolas

    14. oktobar 2019 | 18:23

    OVO JE SVE URADJENO UZ BLAGOSLOV BRISELA KOJI ZAJEDNO SA NATO ALIJANSOM STVARA VELIKU ALBANIJU- GDE STBIMA NEMA MESTA!!!

  • JS

    14. oktobar 2019 | 18:16

    I svi zapeli da udjemo u EU. Ko je u pravu? Normalno mi koji ne zelimo EU. Neka oni biju svoje bitke i medjusobno se gloze, a nas neka ostave na miru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA