≫ 

Čula sam jezivu buku i videla naoružane policajce! Svedočenje o jutrošnjem upadu ROSU na sever KiM

Oko sto pripadnika specijalne jedinice ROSU sa 25 džipova i specijalnih oklopnih vozila, upalo je jutros na sever Kosova i Metohije

  • 2
pripadnici Rosu Printscreen: Facebook/Klan Kosova

Jedan od svedoka jutrošnjeg upada pripadnika Rosu na sever KiM, Ljiljana K. za Kosovo Onlajn je rekla ju je iz sna probudila buka i lupanje na vrata njenog suseda, Željka Bojića.

- Čula sam kako viču i lupaju na vrata. Vikali su "Otvaraj vrata, otvaraj! - rekla je ona i dodala da je izašla na vrata i videla maskirana lica.

- Policajci su lupali, vikali i udarali. Govorili su "Otvaraj vrata", a ja sam odgovorila "Evo, odmah". Nastavili su da lupaju i viču Otvaraj kad ti kažem" - navela je Ljiljana.

Dodaje da je ponovila da će otvoriti kada uzme ključ koji od straha nije mogla da pronađe.

- Kada sam otvorila vrata jedan policajac mi je rukom pokazao da se vratim nazad i zatvorio mi je vrata. Odmakla sam se i povukla i više nisam prilazila. Bila je velika lomnjava i pucalo je kao da udaraju u moja vrata. Videla sam da ih je bilo sigurno desetak - kaže ona.

Ona je rekla da nije dozvolila svojim ukućanima da izlaze napolje i da su svi zajedno sačekali u drugoj prostoriji dok policajci nisu otišli

Podsetimo, oko sto pripadnika specijalne jedinice ROSU sa 25 džipova i specijalnih oklopnih vozila, upalo je jutros na sever Kosova i Metohije, potvrđeno je za Telegraf. Razlog upada, koji se dogodio oko 5.50 sati jeste hapšenje zbog ubistva Olivera Ivanovića.

(Telegraf.rs/Kosovo Onlajn)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    16. oktobar 2019 | 10:59

    Ljiljana budi bez brige! Sada ce svi politicari da vas odbrane iz beogtadskih tv studija i mediskih kuca. Ulozice i protestnu notu kod EU! Nazalost ali je istina.

  • Navijac

    16. oktobar 2019 | 11:56

    Ocito je da se opet sprema neka podmetacina u kojoj ce naravno Srbi budu krivi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA