≫ 

"Pred čijom ste se zastavom slikali sa Kurtijem"? Vučić uputio pitanje britanskom ambasadoru

Ambasador Abot je čestitao Kurtiju na izbornom uspehu i dodao da će Ujedinjeno Kraljevstvo nastaviti da podržava tzv. Kosovo

  • 7
VUCIC KOSOVO POSETA Foto: Tanjug/Rade Prelić

Posle sastanka lidera Pokreta Samoopredeljenja Aljbina Kurtia sa ambasadorom Ujedinjenog Kraljevstva na (tzv.) Kosovu Nikolasa Abota, danas se oglasio predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, koji je putem Tvitera pitao britanskog diplomatu "na kojim je to izborima Kurti pobedio, pa se sastaju i čija je zastava pred kojom se slikao sa njim".

- Na čijim izborima su pobedili Kurti i njegova partija i koje države je zastava pred kojom ste se, Vaša Ekselencijo, ponosno slikali sa Kurtijem? Pitaću Vas ovo sve dok ne dobijem odgovor - poručio je on na Tviteru.

Podsetimo, ambasador Abot je čestitao Kurtiju na izbornom uspehu i dodao da će Ujedinjeno Kraljevstvo nastaviti da podržava tzv. Kosovo. Kurti je potom zahvalio ambasadoru Abotu na dosadašnjoj podršci Velike Britanije i izrazio uverenje da će se ta „saradnja sa novom vladom produbiti“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зоран Ловћенац

    16. oktobar 2019 | 12:57

    Енглезииии,најггори народ на планети од постанка земље

  • Rade

    16. oktobar 2019 | 11:36

    Proteraj Englesku Ambasadu iz BG pa ću da glasam za tebe!!!

  • Nevena

    16. oktobar 2019 | 11:54

    Pa pred zastavom velike Albanije , oni je i stvaraju koga to jos iznenadjuje? Treba pitati njihovog ambasadora u Beogradu do kada misle da se izivljavaju nas srpskim narodom na Balkanu , duuugo vec vrsljaju 200 god. malo li je ?! ... ps Kada vidim sta radi i koga sve podrzava ovaj nas porucila bih mu da sve izgleda da ce mu se njegovi gospodari u krvi razici je nisu toliko sirokogrudi da bi i metar svog nekome poklonili a posto je bregzit tu kao opcija mogla bih se i kladiti da cu to i dozivjeti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA