Službenici CIK-a biće otpušteni danas kući, utvrđeno da nisu zaraženi

Prištinska "Koha" podsetila je na izjavu vršioca dužnosti direktora klinike Ljindite Beriše da rezultati testova svih 12 članova CIK ne pokazuju prisustvo nikakvih zaraznih bolesti

  • 1
Kosovo izbori glasanje Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Dvanaest službenika Centralne izborne komisije, koji su hospitalizovani u Klinici za infektivne bolesti u nedelju, zbog tvrdnji da su zaraženi u kontaktu sa kovertama sa glasačkim listićima pristiglim iz centralne Srbije, biće danas pušteno kućama.

Prištinska "Koha" podseća na izjavu vršioca dužnosti direktora klinike Ljindite Beriše da rezultati testova svih 12 članova CIK ne pokazuju prisustvo nikakvih zaraznih bolesti.

Osnovno tužilaštvo u Prištini indirektno je izrazilo "sumnje" o rezultatima ovih analiza, i najavilo da će testove poslati u inostranstvo na ponovnu analizu, navodi "Koha".

Podsetimo, u centru za brojanje glasova Centralne izborne komisije prekinut je proces verifikacije glasova koji su stigli iz centralne Srbije zbog “mirisa koverti”, a neki do članova komisije su tvrdili da su dobili alergiju nakon što su “dodirivali koverte”. 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    16. oktobar 2019 | 14:32

    Kako nisu zarazeni? Pa glupost je najrasirenija zaraza danas...kod šiptara narocito!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA