≫ 

Palma i Žan Klod Van Dam razmenili poklone, pa se "obračunali" u klinču

Predsednik Jedinstvene Srbije i čuvena holivudska zvezda sreli su se u Beču i demonstrirali svoje borilačke veštine

  • 3

Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine Grada Jagodina sastao se u četvrtak u Beču sa Žan Klod Van Damom, velikom holivudskom zvezdom, koji je uz Silvestera Satalonea i Arnolda Švarcenegera verovatno najveća svetska zvezda akcionog filma.

U dugom i prijateljskom razgovoru, Palma i Van Dam su se dotakli mnogih tema, od politike preko filma do sporta. Dogovorili su se da poznati holivudski glumac poseti Srbiju i Jagodinu u martu mesecu.

Dragan Marković Palma rekao je da će posetu Žan Klod Van Dama Jagodini iskoristiti da se uradi voštana figura legende holivudskog akcionog filma i postaviti je u muzeju voštanih figura u Jagodini.

Pošto su u opuštenom razgovoru dočekali ponoć, Dragan Marković Palma je Van Damu čestitao rođendan i poklonio bokserske rukavice, trenerku kik boks kluba "Palmini tigrovi" i plaketu sa grbom grada Jagodine. Naravno Palma i Van Dam ne bi bili to što jesu da tom prilikom nisu demonstrirali borilačke veštine.

Kako je njihov "okršaj" izgledao, pogledajte u video snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA