≫ 

Članovi izborne komisije na KiM u zaštitnim odelima broje glasove iz centralne Srbije

Prostorija u kojoj je oko 3.700 glasova iz centralne Srbije otvorena je u sredu u 9:30, a u njoj su predstavnici CIK-a i forenzičari

  • 11
Zastitna odela Foto: RTS

Centralna izborna komisija na KiM počela je verifikaciju glasačkih listića pristiglih iz centralne Srbije, potvrđeno je RTS-u u izbornoj komisiji, a osoblje uključeno u taj proces, zbog predostrožnosti kako kažu, ima na sebi bele zaštitne kombinezone, mada nema prijava na alergiju kao pre desetak dana.

Prostorija u kojoj je oko 3.700 glasova iz centralne Srbije otvorena je u sredu u 9:30, a u njoj su predstavnici CIK-a i forenzičari.

Pre 10 dana obrada glasova iz centralne Srbije je prekinuta zbog prijave nekih od verifikatora da imaju simptome alergije i svraba.

Njih dvanaestoro je zbog sumnje da mogu da budu zatrovani zatražilo pomoć u Kliničkom centru u Prištini. Analizom je utvrđeno da nisu zatrovani, te su nedavno otpušteni iz bolnice.

Uzorci koverata sa glasovima pristiglim iz centralne Srbije poslati su na analizu u inostranstvo.

Nema potvrde da li su rezultati analize gotovi.

Video: Završeni izbori na KiM, broje se glasovi

(Telegraf.rs/RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kurti

    23. oktobar 2019 | 16:16

    Cirkuzanti iz cirkus države.

  • Nevena

    23. oktobar 2019 | 14:39

    Ovim holstaplerima bi na ideji i sam Hitler pozavidio- mislim koje sovinisticko ponizavanje da prosto covjek u danasnjem vremenu ne moze vjerovati .... i sve su spremni uraditi da bi novi sukob izazvali ... ps treba cekati jos malo posto bi im se mentori mogli uskoro sa Kosova povuci , pa ce sami sa njega bjezati ...

  • Nikola

    23. oktobar 2019 | 15:58

    To bi i na ulici trebalo da nose, jer su ih njihovi prijatelji i saveznici sve zatrovali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA