≫ 

Čanak napravio haos u studiju: Mahao zastavom Katalonije, pa pomenuo Kosovo

Lider LSV Nenad Čanak napravio je haos tokom televizijskog gostovanja

  • 28
Nenad Čanak, gostovanje Foto: Printscreen/Facebook

Kosovo nije Srbija, Evropa ćuti na dešavanja u Kataloniji, katalonska zastava u živom programu i još štošta - tako je izgledao jutarnji program na TV Hepi ukome je gost bio lider LSV Nenad Čanak.

On je sa voditeljem Milomirom Marićem razgovarao o dešavanjima u Španiji, odnosno Kataloniji, a bilo je i reči o podršci ove zemlje Srbiji i njenom odnosu prema Kosovu. Dotakli su se i ponašanja španske policije na protestima koji danima traju u Barseloni.

- Evo, sad ću da ti kažem. Ovo je zastava Katalonije - počeo je svoju priču Čanak, pokazavši katalonsku zastavu.

Na to mu je Marić rekao da ne širi "antisrpsku propagandu", da Španija nije priznala Kosovo, kao i da je sada već bivši španski premijer Mariano Rahoj, na nekom od skupova, rekao da "sa tim razbojnicima iz OVK neće da sedi".

- Katalonija je bila glavno uporište borbe protiv Franka, a i Karmela. Naši španski borci su tu bili. Čika Tošo Tišma, koji je bio španski borac i koji me je jako voleo kad sam bio mali, pričao mi je o tome i govorio kako je Barselona bila grad slobode u odnosu na Madrid i tako dalje i tako dalje. Sad imamo situaciju da oni osude legitimno i legalno izabrane ljude 9 do 13 godina zatvora, da prebijaju ljude koji se bune protiv toga, a da Evropa ćuti - ispričao je Čanak.

Na to mu je Marić odgovorio da je Španija Srbiji prijateljska zemlja, da "nas ona podržava oko Kosova, čoveče razumi to".

Čanak je na to upitao da li nas podržava i oko Holandije, na šta je Marić upitao: "Što oko Holandije", rekavši da to nije isto, da je "Kosovo deo Srbije, a Holandija nije na nesreću".

- Kosovo je tačno deo Srbije koliko i Holandija - rekao je Čanak na to.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikolas

    23. oktobar 2019 | 17:29

    CANAK JE SRPSKI POLITICAR PO VOLJI ZAPADA I ALBANACA!!! E SRBIJO STA SI DOCEKALA!!!!!!

  • Predrag Z.

    23. oktobar 2019 | 17:51

    Zašto ne objavite komentare ? Neka narod ima pravo da kaže svoje mišljenje za ovog Izroda

  • Nemanja

    23. oktobar 2019 | 17:38

    Govedo 🤮🤮🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA