• 19

Čitaku reagovala na izjavu da je državljanka Srbije

Ministar spoljnih poslova je sinoć na sednici SB UN pokazao fotokopiju izvoda iz matične knjige rođenih Vljore Čitaku, navodeći da je ona državljanka Srbije i da nikada nije tražila otpust iz državljanstva

  • 19

Ambasadorka tzv. Kosova u SAD Vljora Čitaku reagovala je na Tviteru nakon što je šef srpske diplomatije pokazao njen izvod iz maticne knjige rođenih, navodeći da je Srbija "ukrala" mnoge zvanične dokumente koji su izdavani na KiM.

- Srbija je ukrala naš civilni registar, katastarske evidencije, artefakte i još mnogo toga. Jedan od hiljade takvih prikazao je juče na sednici SB UN srpski ministar spoljnih poslova, moj izvod iz matične knjige - navela je Čitaku na Tviteru.

Dodala je i da je Dačić hteo da je zastraši, ali da nije uspeo.

- Kosovo je ovde da ostane - napisala je ona na Tviteru.

Dačić je sinoć na sednici SB UN pokazao fotokopiju izvoda iz matične knjige rođenih Vljore Čitaku, navodeći da je ona državljanka Srbije i da nikada nije tražila otpust iz državljanstva.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Milorad Vujicic

    Ruske i Kineske vojne baze sa nuklearnim oruzjem i S500 instalirati pod hitno preko cele Srbije i dodati supersonicne rakete i ostalo napredno oruzje odmah.

  • Milorad Vujicic

    Nemojte je napadat ,ona je Srbin od glave do pete.Agent Srbije koji zivi u Srbijanskoj pokrajini zvanoj kosovo.

  • Pepe

    Ljopo, nije ukrala Srbija ništa, već je sklonila dokumentaciju da vam se trag ne zametne, a sve za, i u ime istine, vandalko bez morala.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima