Trampov specijalac za Balkan sledeće nedelje u Beogradu: U fokusu dijalog Beograda i Prištine

Tema razgovora biće značaj povratka dijalogu Beograda i Prištine, kao i druga pitanjia od regionalne važnosti - rečeno je u ambasadi SAD

  • 30
Palmer Foto: Google Maps, Tanjug/Dimitreije Goll

Specijalni predstavnik američkog državnog sekretara za zapadni Balkan Metju Palmer trebalo bi sledeće nedelje da poseti Beograd gde će se sresti sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i drugim zvaničnicima, rečeno je Tanjugu u Američkoj ambasadi u Beogradu.

Iz ambasade dodaju da Palmer iščekuje susret sa Vučićem i drugim zvaničicima, kao i ambasadorima susednih zemalja i predstavnicima različitih političkih partija.

Kkao je rečeno, tema razgovora biće značaj povratka dijalogu Beograda i Prištine, kao i drugim pitanjima od regionalne važnosti.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    2. novembar 2019 | 23:11

    Dosta je vise tracenja 20 godina vremena i tolerisanja Nato EU vojne okupacije 1999-2019 i jos uvek.Proglasiti vojnu okupaciju juzne Srbije Kosovo i Metohije u UN i zatraziti vojnu pomoc Rusije i Kine u uspostavi Ustavnog i teritorijalnog suvereniteta kao i Ruske vojne baze po celoj Srbiji a narocito po celoj juznoj Srbiji Kosovo i Metohije.Radite sta vas obavezuje Ustav Srbije ili dajte ostavku a Putin da privremeno sa svojom vojnom silom da upravlja Srbijom dok se neuspostavi red i ocisti Srbija od Srpskog izdajnickog smeca !

  • Sava

    2. novembar 2019 | 13:26

    Sve, sve, ali ovo "specijalac" je dno!

  • crni nis

    2. novembar 2019 | 12:28

    Kaka dialog kad u pristini rekao I pretio srbiji da treba da prizna kosovo nego lepo da ga ne prima kad unapred trazio priznanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA