≫ 

Vučević o lepljenju parola: To se ne radi ako volite grad

"To nije samo građevina već ima snažnu simboliku. Najgore od svega je ne samo što to rade nego se time i hvale", rekao je Vučević

  • 1
Milos Vucevic Foto: novisad.rs

 Gradonačelnik Novog Sada i šef novosadskih naprednjaka Miloš Vučević reagovao je na lepljenje parola na Gradsku kuću od strane SzS ističući da on misli isto što i većina normalnog i pristojnog sveta da se to ne radi ako volite svoj grad.

- Znate šta, možete nekog da volite i ne volite, da imate svoje političke stavove, da protestujete, da uzvikujete parole ali nemojte da skrnavite Gradsku kuću. Ona je simbol Novog Sada već 125 godina. To nije samo građevina već ima snažnu simboliku. To se ne radi ako volite svoj grad. Najgore od svega je ne samo što to rade nego se time i hvale - podvukao je Vučević i dodao da ga najviše zabrinjava sve veća agresija kod te političke manjine.

On je dodao da Bastać tuče kuma zbog 10.000 evra, da tuku novinarke, licitiraju koliko će novinarka Javnog servisa da košta kao prostitutka, spaljuju knjige koje se prodaju humanitarno.

- Prvo kažu nismo mi spalili a posle kažu nećemo mi njih da se odreknemo. Treba da se zapitamo šta su spremni da urade našoj deci ako ovakve stvari rade svom kumu.... Šta znači "tek ćete da vidite šta ćemo da vam radimo? Šta će, da nas tuku? Gde je razlika između lomače za knjige i one za ljude... Je li to naš Novi Sad, naša Vojvodina, je li to Srbija u kojoj hoćemo da živimo. Mislim da ne .... -  zaključio je Vučević.

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA