Vučić razgovarao sa Ramom i Zaevom uoči samita u Ohridu

Predsednik Srbije razgovarao je telefonom sa premijerima Albanije i Severne Makedonije

  • 32
Aleksandar Vucic, Zoran Zaev, Edi Rama Foto: Tanjug/Tanja Valič

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa premijerima Albanije i Severne Makedonije Edijom Ramom i Zoranom Zaevom o predstojećem sastanku u Ohridu, kojim se nastavljaju razgovori o uspostavljanju "malog Šengena".

Vučić je, na svom Instagram profilu @budućnostsrbijeav, objavio fotografiju na kojoj se nalazi za radnim stolom, pored telefona i brojnih dokumenata, kao i sliku sa svojim saradnicima, uz poruku "odličan konferencijski razgovor sa Ramom i Zaevom uoči važnog samita u Ohridu 9.novembra".

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
"Odličan konferencijski razgovor sa @ediramaal i @zoranzaev uoči važnog samita u Ohridu 9.novembra."Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана

Pre mesec danas je u Novom Sadu dogovoreno da se razgovori o uklanjanju prepreka za slobodan protok roba, usluga, kapitala i ljudi nastave u Ohridu, gde se očekuje predstavljanej konkretnih mera.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RCINUS

    4. novembar 2019 | 12:56

    Nikakva konfederacija

  • RCINUS

    4. novembar 2019 | 12:57

    Nikakva konfederacija

  • Simon

    4. novembar 2019 | 21:17

    Sto Vucic ne razgovara sa srpskim obrazovanim i potvrdjenim strucnjacima u bilo kojoj oblasti, da bi Srbija napredovala Ne verujem da mozemo nesto uraditi, kada nam je unutranja politika na -0, a saradjujemo sa Ramom i Zaevim. Sve jasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA