≫ 

Šešelj došao u Kruševac da podrži Jutku na suđenju

Jutka, navodno, pregovara i o priključenju radikalima

  • 13
Seselj, Jutka

Foto ilustracija: Telegraf/youtube/Insajder Video/Marko Jovanović

Suđenje bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki za seksualno uznemiravanje Marije Lukić nastavljeno je danas u Osnovnom sudu u Kruševcu, a Vojislav Šešelj, lider radikala, stigao je pred sud da bi pružio podršku Jutki.

Aktiviskinje mreže Žene protiv nasilja takođe su prisutne, ali u znak podrške Mariji Lukić, bivšoj Jutkinoj saradnici i oštećenoj u slučaju koje protiv Jutke vodi kruševačko tužilaštvo.

Ispred zgrade sudnice ponovo su se okupile dve grupe - jedna koja podržava žrtvu Mariju Lukić, a duga koja je došla da da podršku Jutki.

"Pravda za Mariju Lukić", "Solidarnost sa žrtvama nasilja", "Nasilje nema opravdanje", transparetni su koje nose žene ispred sudnice u Kruševuc, koje su uz Mariju Lukić.

S druge strane, pristalice bivšeg predsednika opštine Jeličića nose majice sa natpisom "Pravda za Jutku".

Kako nezvanično saznaju "Novosti", dolazak Šešeljevih pristalica nije zvanično prijavljen nadležnima, a Jutka je čak priveo kraju pregovore o priključenju radikalima.

Video: Dobrivoje Lukić prvi put progovorio o paklu koji je prošao sa suprugom Marijom u Brusu

(Telegraf.rs/Blic/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    6. novembar 2019 | 14:25

    Sramota!

  • Dasa

    6. novembar 2019 | 14:50

    Neka Pravda bude na strani Istine...! Mariji zelimo sve najbolje u istrajnoj borbi za zenska prava i licni i dostojanstveni integritet!

  • David

    6. novembar 2019 | 14:36

    Seselj pokusava da se ogrebe za neki glas. Ipak je on istrosen politicar i njegovi radikali su se sveli na imedju 2 i 3 %.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA