≫ 

Vučić uoči otvaranja istočnog kraka Koridora 10: Ovo pokazuje da je Srbija zemlja vrednih ljudi

- Srećan sam zbog toga, to će doneti bolji život, više investicija, više energije i nade - rekao je predsednik

  • 31
Konferencija EU i Srbija: zajednička sudbina Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se uoči otvaranja istočnog kraka Koridora 10. On je rekao da ova saobraćajnica mnogo znači kako za Srbiju tako i za sve ostale zemlje.

- Srećan sam zbog toga, to će doneti bolji život, više investicija, više energije i nade. Ova saobraćajnica će mnogo da znači za nas i zemlje u celini, ovde će prolaziti svi koji idu u Istanbul, Plovdiv, Sofiju - rekao je predsednik i dodao da ovo mnogo znači za našu zemlju i da to pokazuje da je Srbija zemlja vrednih i radnih ljudi.

- Srećan sam, ovo je težak posao. Teško je zbog kosina i tunela od 800 metara, ali izgelda kao Švajcarska. Srećni ste kada to uradite.  Znači i ljudima koji putuju, ali i za teretni saobraćaj i ceo saobraćaj. Svi će kroz Srbiju – kazao je Vučić.

- Lepo je videti srpsku trobojku uvek, molim ljude da dođu, vide i uživaju. Da vide istok Srbije koliko je Srbija lepa, samo moramo brže da se razvijamo - kazao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA