≫ 

Održan sastanak Vučića i Makrona: Predsednik Srbije se oglasio sa foruma šefova država u Parizu

Kao prvi nakon svečane večere u Jelisejskog palati počeo razgovor srpskog i francuskog predsednika

  • 17

Predsednik Vučić  se na svom Instagram profilu Budućnost Srbije AV zahvalio predsedniku Francuske Emanuelu Makronu na toploj dobrodošlici.

Kako Telegraf.rs saznaje, kao prvi nakon svečane večere, u Jelisejskoj palati počeo je sastanak Makrona i Vučića.

Dragi prijatelju, hvala na srdačnoj dobrodošlici - poručio je predsednik sa večere kojoj prisustvuju šefovi država, vlada i predstavnike međunarodnih organizacija.

Domaćin Drugog Pariskog foruma o miru upravo je Emanuel Makron i večeru je priredio za učesnike te konferencije.

Očekuje se da će teme razgovora Makrona i Vučića biti o novim idejama za redefinisanje EU, koje je formuluisao Makron, kao i o realizaciji "malog Šengena", koji je nastao na inicijativu Vučića.

Predsednik Vučić se oglasio posle razgovora sa Makronom

Nakon večere na kojoj su prisustvovali šefovi država, usledio je jednočasovni sastanak srpskog i francuskog predsednika.

- Uz armanjak iz 1914. godine završavamo veoma dobar jednosatni razgovor - stoji na Instagram profilu Aleksandra Vučića uz dodatak da čašicu ispija sa velikim prijateljem Srbije.

 
 
 
View this post on Instagram
Tête-à-tête sastanak predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Francuske Republike @emmanuelmacronA post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nišlija

    11. novembar 2019 | 22:53

    Recite mu predsednične........recite mu da KiM ne dajemo, da nikad nismo prodali duše svoje, ni za EU, ni za bilo šta. Recite mu da su naši preci, naši junaci od 1914 do 1918 dali svoje živote, da se Srbija dovoljno žrtvovala za slobodu ceo Evrpski kontinent i u ime toga je veće odavno u toj EU. Recite mu u ime celog srpskog naroda da nas ne podcenjuje, i da nismo mi ničija kolonija, recite mu da naši preci nisu spustili glavu ni pred Osmana ni pred Hitlera, da ono naše malo Kosovo nećemo dati......recite mu da će naš narod širokih ruku ugostiti i ispoštovati svakog, da neće dirati tuđe, ali da svoje ne daje, ni pod obećajima ni pod pretnjom. Pomaže Bog svima

  • Nišlija

    11. novembar 2019 | 23:17

    Predsedniče, mlad je on, verovatno i ne zna gde se nalazi Srbija na mapi, a ni njegova žena baba. Ako dođe u Srbiji decembra ugostite ga, pokažite mu i naučite ga srpskih vrednosti i običaja. Pokažite mu da na 2h aviona od Pariza živi narod koji nikome ne želi zlo, koji je nekada branio i svoje i tuđe davajući svoje mlade živote, objasnite mu da nije naših predaka bilo, i on bi danas pričao ili turski ili nemački. Batalite taj mali šengen, to nam ne treba, borite se da Francuska povuče priznanje KiM, to je ključna stvar. A ako im je KiM nebitan za nas, onda su im Alzas i Loren nebitan za njih, pa nek priznaju taj regijon nemcima, nek priznaju i Korziku kao nezavisnu državu.

  • Neko ko vidi

    12. novembar 2019 | 09:09

    Lepi su vasi komentari, topli, iskreni, realni pošteni. Da mu kaže to i to itd... Ništa od toga, na žalost! Ko da mu kaže? Na našu žalost njegova reč nema snagu u međunarodnoj zajednici. Nema tratman kao čovek. U to smo se uverili više puta. On moze ovde da prosipa priču da mu babe veruju i preplašeni ucenjeni botovi! Sva nasa budućnost sa ovim i ovakvim liderima je mračna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA