≫ 

Poznato u kakvom je stanju predsednik Vučić nakon što je primljen na VMA

Predsednik je primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema

Konferencija EU i Srbija: zajednička sudbina Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je juče u kasnim popodnevnim satima primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu, ali danas se oseća bolje, prema najnovijim informacijama.

Predsednik je zbog velikog obima posla imao manjih problema sa zdravljem, ali je njegovo stanje danas znatno bolje. O zdravlju prvog čoveka države brine tim stručnjaka i on se nalazi u dobrim rukama.

- Zdravstveno stanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića je stabilno ali se zbog predostrožnosti još nalazi na VMA - rekla je Tanjugu savetnica predsednika Suzana Vasiljević.

Jutros se mnogo bolje oseća - potvrdio je i novinar Dragan Vučićević u programu televizije Pink.

Kako je saopštio Generalni sekretarijat predsednika Republike Srbije, on je juče, 15. novembra, primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema.

(Telegraf.rs/Alo/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natasa

    16. novembar 2019 | 13:40

    Predsedniče, uz Vas smo! Brz oporavak!

  • Brana

    16. novembar 2019 | 11:32

    To se zove zamor materijala.Mora malo da se uspori i odmori inace sve se trosi i puca pa tako i covek.Nespavanje,stres,putovanja,napetost,briga,1000 ptanja i pritisaka sve to ostavlja i te kako traga na coveku.Pa ljudi jednom u godinu dana odputuju negde i zale se na dzet leg i 2 dana ne mogu da se povezu a samo su putovali.Bice dobro Vucic,samo mora da odmori jer je i on samo covek.Ljige koje se raduju covekovom losem stanju u koje je trenutno upao ne znam sta bih porucio jer mislim da je njih nemoguce uvrediti.

  • Mirsad Hodzić

    16. novembar 2019 | 10:29

    Ja sam na Dedinju lane ugradio 4 stenta,mislim da su na IKVB Dedinje najbolji doktori,tu je trebao otići.Zelim brz oporavak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA