"Bilo je jako loše": Suzana Vasiljević o zdravstvenom stanju predsednika Srbije

Ona je na početku emisije otkrila kako je protekao dan kada se predsednik žalio na loše zdravstveno stanje, a zatim hitno hospitalizovan na VMA

  • 37
aleksandar vucic

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Suzana Vasiljević savetnica za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića večeras gostuje u emisiji "Hit tvit" gde je saopštila najnovije informacije o zdravstvenom stanju predsednika Srbije.

Ona je na početku emisije otkrila kako je protekao dan kada se predsednik žalio na loše zdravstveno stanje, a zatim hitno hospitalizovan na VMA.

- Bilo je jako težak vikend. U petak je njegovo stanje bilo jako loše. Toliko je bilo loše da je sam tražio da ga odvedu kod doktora, čovek koji nikada ne priznaje bolest. Tražio je da ga odvezu na VMA. Jutros smo saznali rezultate, proveo je 2 dana na aparatima. Danas je malo bolje, moraće da uzima terapiju koja mu je prepisana. Nadam se da ćemo nekako prevazići ovo sve - rekla je Suzana na početku emisije.

Podsećamo, ministar zdravlja Zlatibor Lončar danas je istakao da jpredsednik Aleksandar Vučić ima hronične, manje probleme sa srcem, ali da je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, kada je odlučio da se obrati lekarima VMA.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nada

    17. novembar 2019 | 21:24

    Zelim mu brzo ozdravljenje, kako su doktori i mi star zdravlja dozvolili da sa aparata, ugrozen sutra stigne pravo na posao!?

  • DDF

    17. novembar 2019 | 21:26

    Kad je predsedniku lose,uvidece kako je nama"obicnom svetu"bez bolovanja,slobodnih dana i odmora kod"robovlasnika"😏😏😏

  • Aca

    17. novembar 2019 | 21:23

    Želim brz oporavak predsedniku!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA