• 59

Šapić doneo odluku: Izlazi na parlamentarne izbore?

Šapić je prvi opozicionar koji je takvu odluku doneo, pa će osim na lokalnim izborima učestvovati i na parlamentarnim

  • 59

Lider Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić odlučio je da izađe na vanredne parlamentarne izbore koji će biti održani na proleće naredne godine.

Šapić je tako prvi opozicionar koji je takvu odluku doneo, pa će osim na lokalnim izborima učestvovati i na parlamentarnim.

Prema pisanju Blica i navodima neimenovanog izvora, razgovori koji su rezultirali odlukom o izlasku na izbore trajali su dugo, do prošlog četvrtka, a da je o toj odluci Šapić obavestio tek nekoliko najbližih saradnika.

Kaže i da je razgovarao sa saradnicima, ali i s ljudima koji bi mogli da se nađu na listi potencijalnih poslanika, te da je zeleo da bude prvi koji će jasno reći da izlazi na izbore kako na njega ne bi uticale eventualne odluke drugih politilckih ucesnika.

Inače, pre dve nedelje Šapić je izjavio da sasvim izvesno SPAS izlazi na novobeogradske izbore, te da će imati kandidate na lokalu još u nekim beogradskim i opštinama u Srbiji, ukoliko proceni da može da napravi rezultat.

(Telegraf.rs/Blic)

Komentari

  • meda

    Šapić je daleko i od cenzusa

  • meda

    Svako može da izađe na izbore a narod će doneti konačnu odluku

  • Milan

    Iz ovoga se vidi da je opozicija skroz razjedinjena i da lutaju kao guske u magli. Ovakvim pojedinacnim odlukama nista nece postici. Sapic je daleko cak i odcenzusa.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima