≫ 

Vučić sutra prvi put u javnosti nakon izlaska sa VMA

On je danas pušten kući sa VMA

  • 7
Aleksandar Vučić, Metju Palmer Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra s predstavnicima kompanije "Azvirt", a nakon sastanka biće potpisan komercijalni ugovor za izgradnju deonice auto-puta Ruma-Šabac i brze saobraćajnice na donici Šabac-Loznica. To je je ujedno i njegovo prvo pojavljivanje nakon boravka na Vojno medicinskoj akademiji u Beogradu.

Vučić je u petak primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema, gde je zadržan u subotu i nedelju. Njegova savetnica, Suzana Vasiljević sinoć je govorila o njegovom zdravstvenom stanju kada je rekla da je predsednik bio toliko loše da je sam tražio da ga odvedu lekaru.

Kako prenose beogradski mediji, predsednik je iz predostrožnosti i po savetu lekara danas radio skraćeno, a morao je i da uzima terapiju koja mu je prepisana zbog kardioloških problema.

Medijii prenose da su tokom vikenda predsedniku Srbije želje za brz oporavak uputili brojni svetski zvaničnici poput Emanuela Makrona, Angele Merkel, Redžepa Tajipa Erdogana, Matea Salvinija, Jensa Stoltenberga, Viktora Orbana, Zorana Zaeva, Edija Rame, Marijana Šareca, Boruta Pahora...

Njegovo zdravstveno stanje je sada stabilno i jutros je napustio bolnicu.

Sam je, tokom vikenda, na društvenim mrežama zahvalio svima koji su mu poželeli brz oporavak, kao i lekarima i medicinskom osoblju VMA, te poručio da će od ponedeljka biti "u punom radnom pogonu".

On je danas pušten kući sa VMA, a kako je i sam ranije najavio od danas će biti u "punom radnom pogonu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    18. novembar 2019 | 16:24

    Puna podrška presedniku vučiću od spo... Do pobede....

  • Imenjak

    18. novembar 2019 | 20:48

    Zelim mu brz oporavak

  • sveti

    18. novembar 2019 | 16:46

    Hvala Bogu da je dobro, ali Presedniče čuvajte se i pazite na vaše zdravlje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA