≫ 

Objavljena prva Vučićeva fotografija posle izlaska iz bolnice

Predsednik Srbije je 15. novembra, u kasnim popodnevnim satima primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema

  • 16

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon zdravstvenih problema koje je imao i zbog kojih je bio smešten na VMA, vratio se svojim poslovnim obavezama, a danas je objavljena prva njegova fotografija posle izlaska iz bolnice.

On je na svom Instagramu objavio fotografije iz Predsedništva Srbije sa šarplanincem Pakom kojeg je dobio na poklon od patrijarha Irineja.

 
 
 
View this post on Instagram
"Divan doček jutros na poslu! Pako je poklon koji sam dobio od patrijarha Irineja, a proslavili smo i njegovu prvu nagradu."A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

- Divan doček jutros na poslu! Pako je poklon koji sam dobio od patrijarha Irineja, a proslavili smo i njegovu prvu nagradu - napisao je Vučić.

Podsetimo, predsednik Srbije je 15. novembra, u kasnim popodnevnim satima primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema.

Ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije dr Zlatibor Lončar u izjavi Tanjugu istakao je da predsednik Aleksandar Vučić ima hronične, manje probleme sa srcem, ali da je sada, došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, kada je odlučio da se obrati lekarima VMA.

Odmah po prijemu procenjeno je da je predsednik Srbije životno ugrožen.

U ovoj zdravstvenoj ustanovi su medicinski timovi momentalno sproveli sve neophodne mere za saniranje ovako ozbiljnog stanja, a predsednik Vučić je, prema rečima ministra Lončara, dobro odreagovao na terapiju koja mu je prepisana. Ipak, stručni timovi VMA su predsedniku Srbije preporučili da u narednom periodu smanji svoje redovne aktivnosti kako bi se u potpunosti oporavio od pogoršanja zdravstvenog stanja do kog je došlo u petak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA