BIA potvrdila da se na snimku nalazi ruski obaveštajac: O drugom licu se nisu izjašnjavali

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla ranije da se rano jutros videla sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i da je on, kao vrhovni komandant Vojske, naložio VBA da istraži aferu

  • 24

Bezbednosno-informativna agencija je RTS-u potvrdila autentičnost snimka na kojem Georgij Kleban daje novac jednom licu za koje se tvrdi da je visokopozicionirani zvaničnik Srbije.

BIA je potvrdila da je na snimku ruski obaveštajac, ali se o drugom licu nisu izjašnjavali.

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla ranije da se rano jutros videla sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i da je on, kao vrhovni komandant Vojske, naložio VBA da istraži aferu.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da Vučić prikuplja informacije, dodavši da očekuje da u toku sutrašnjeg dana pozove i okupi sve šefove obaveštajnih i kontraobaveštajnih službi, kao i načelnika generalštaba Vojske Srbije.

Blic je ranije naveo da je na snimku ruski diplomata i pripadnik vojne obaveštajne službe Georgij Kleban. On na snimku daje novac jednom, navodno visokopozicioniranom zvaničniku Srbije.

Uskoro opširnije...

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxdet

    20. novembar 2019 | 15:11

    Smejurija ziva, ta ista Rusija cuva i drzi ovu zemlju od potpune propasti i stvaranja velike albanije i sada ce Vulin koji sa vojskom ima veze koliko balerina sa boksom da razresi situaciju na hitnom sastanku sa Vucicem. Dajte bre, nema kraja izmisljanjima i pokusajima da se ova zemlja ponovo vrati u dozivotnu cekaonicu Brisela.

  • Joksim

    20. novembar 2019 | 15:01

    Gde nam je predsednik sa konferencijom za medije?? Ajde da pokusam da zamislim sta bi se desilo da je na snimku neki zapadni diplomata, tacno cenim da bi prekinuli pregovore sa EU, kupili S400 i sve suhoje 57 koje rusija ima! Kada ce Srbi da shvate da u politici i diplomatiji nema ljubavi i prijatelja, vec samo i iskljucivo licni interes. Ko bi to dozvolio sebi da ostane zapisan za svu istoriju da radi nesto protiv svoje zemlje radi ljubavi prema nekom drugom? Irvasi smo mi veliki i mislimo da su nam rusi nekakvi prijatelji, a oni kao i svako drugi gledaju samo svoje interese

  • Paradox

    20. novembar 2019 | 15:26

    Posle ovog neće taj više nikog obaveštavati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA