• 24

BIA potvrdila da se na snimku nalazi ruski obaveštajac: O drugom licu se nisu izjašnjavali

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla ranije da se rano jutros videla sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i da je on, kao vrhovni komandant Vojske, naložio VBA da istraži aferu

  • 24

Bezbednosno-informativna agencija je RTS-u potvrdila autentičnost snimka na kojem Georgij Kleban daje novac jednom licu za koje se tvrdi da je visokopozicionirani zvaničnik Srbije.

BIA je potvrdila da je na snimku ruski obaveštajac, ali se o drugom licu nisu izjašnjavali.

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla ranije da se rano jutros videla sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i da je on, kao vrhovni komandant Vojske, naložio VBA da istraži aferu.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da Vučić prikuplja informacije, dodavši da očekuje da u toku sutrašnjeg dana pozove i okupi sve šefove obaveštajnih i kontraobaveštajnih službi, kao i načelnika generalštaba Vojske Srbije.

Blic je ranije naveo da je na snimku ruski diplomata i pripadnik vojne obaveštajne službe Georgij Kleban. On na snimku daje novac jednom, navodno visokopozicioniranom zvaničniku Srbije.

Uskoro opširnije...

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • smiomir

    Ovo je samo jos jedna afera za pokrivanje prethodne, i garantujem da nece biti rasvetljena do kraja vec do sledece koja ce uslediti ubrzo, zivi bili pa videli!

  • Ratko

    Srbi se prodaju za sto eura a da ne pricamo o hiljade i milione.

  • Antun-Tunja

    Rusija je majka svih Slavenskih naroda :Poljske,Češke,Slovačke,RH. Srbije,BiH.CG,Makedonije i dr..Samo nisu nekad i sve majke doslovce majke.Ima matera skloni svemu i svačemu.Ima matera koje ne vode dovoljno brige, ne odgajaju i usmjeravaju djecu u pravom putu i nisu zaštitnica djece i obitelji..Isto tako je i sa majkom Rusijom, koja ima svoje vrline i mane u pojedinim fazama.Nekad majka zna biti gora od maćehe,ali je majka!U RH slučaju, Rusija je bila i ostala dobra majka, koja se poštuje sa sigurne udaljenost.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima