≫ 

Vučić zakazao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost zbog snimka ruskog obaveštajca u Beogradu

Sednica je zakazana povodom moguće špijunske afere

  • 18
predsedik Srbije Aleksandar Vučić

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za sutra u 18 časova sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, saznaje "Blic".

Sednica je zakazana povodom moguće špijunske afere, čiji su akteri ruski obaveštajac i srpski zvaničnik.

Autentičnost snimka na kome se vidi kako Georgi Klebaj daje novac navodnom srpskom agentu, potvrdila je i Bezbednosno-informativna agencija.

Upravo nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost biće poznato više detalja o ovom slučaju na kome su angažovane srpske bezbednosne službe.

Ranije danas premijerka Ana Brnabić ocenila je da će, ukoliko se ispostavi da je u ovom slučaju zaista reč o špojunaži, to biti ozbiljan problem, koji traži ozbiljno reagovanje.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    20. novembar 2019 | 17:45

    Sad je naredu da se unisti i jedini prijatelj Srbije koji u UN drzi kunce u svoje ruke godinama nepriznajuci albansku OVK na Nato EU vojskom okupiranoj juznoj Srbiji Kosovo i Metohiji.I umesto da sve snage budu skocentrisane u UN da se zajedno sa Rusijom i Kinom vrati Srbija na Nato EU okupirani deo Srbije (a to nemozemo bez pomoci Rusije i KIne ) sad kao neka drzava juri Ruske spijune po Srbiji. Secete jedinu granu na koju sedite a dole vam je provalija od 10,000 metara!

  • Srbija

    20. novembar 2019 | 19:21

    Ovo lici na direktivu, namerno poremetiti odnose sa Rusijom. Da li zbog ovih granica sa EU ili neceg drugog videce se. Svakako je providno da bi Ruski obavestajac na ulici snimljen dok predaje novac. I to sve zavrsi na YouTube. Dokle vise serviranja?

  • Kerkez mirko ns

    20. novembar 2019 | 21:37

    Moji srbi dodjite jednom pameti to se vidi iz svemira da je namjestaljka pro zapadnih i zapadnih fasista jedino su nam rusi pravi prijatelji i bratski narod koji nas stite a bez njih smo niko u ovom prokletom i nakaradnom svetu.Hitler je za zapådni danasnji svet bio mala beba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA