≫ 

Oglasio se Kremlj o snimku ruskog obaveštajca u Beogradu

Ranije danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić se sastao sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan Harčenkom

  • 20

Povodom istrage o snimku na kojem se vidi ruski obaveštajac kako navodno predaje novac drugom licu, čiji identitet još uvek nije zvanično potvrđen, Kremlj je saopštio da je siguran da ništa ne može da naruši odnose između Moskve i Beograda, preneo je Rojters.

- Odnosi sa Srbijom su partnerski, bratskog i savezničkog karaktera. Ništa ne može da utiče na to. Mi ne znamo o kakvom incidentu je reč i to tek treba da bude utvrđeno - rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Ranije danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić se sastao sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan Harčenkom.

Susret je organizovan nakon objavljivanja snimka čiju je autentičnost potvrdila BIA, a za danas je predsednik Srbije sazvao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost tim povodom.

Juče je načelnik Uprave za analitiku BIA Relja Željski rekao da u ovom trenutku na teritoriji Srbije deluje veliki broj obaveštajno-bezbednosnih sistema.

Kako je tada rekao, BIA je potvrdila autentičnost snimka i utvrdila da se na istomnalazi ruski obaveštajac, ali detalji o identitetu drugog lica nisu iznete u javnost.

(Telegraf.rs/RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    21. novembar 2019 | 16:33

    Da predsednik Srbije se sastane sa americkim ambasadorom pa da razgovara sanjim da se zatvori paralelna americka ambasada u Nato EU vojskom okupiranoj juznoj Srbiji Kosovo i Metohiji kao i da zahteva da se nasilu, postavljena americka vojna baza BONDSTEEL zatvori i da americka vojska napusti juznu Srbiju Kosovo i Metohiju.

  • Aca

    21. novembar 2019 | 11:48

    Tako je niko nas nece posvadjati a pogotovu zajednicki neprijatelji zivela Srbija i Rusija bratstvo zauvek!!!

  • febo

    21. novembar 2019 | 12:33

    Mene ne brini Ruski spijuni vise me brinu ovi sa prijateljskog zapada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA