≫ 

Vučić: I ja kažem da je zločin u Račku fabrikovan, hoće li sve da nas osude?

- To je zastrašujuće - rekao je Vučić

  • 37
Aleksandar Vučić Foto: Tanjug/Zoran Zestic

Predsednik Aleksandar Vučić nazvao je danas zastrašujućim to što je Ivan Todosijević osuđen na dve godine zatvora zato što je za zločin u Račku rekao je da je izmišljen, te poručio da i on sam ponavlja da je to fabrikovani zločin i upitao da li će zbog toga sve da nas osude.

- To je zastrašujuće - rekao je Vučić novinarima u Šapcu i dodao:

- I članovi Srpske liste ponoviće isto, i ja ponavljam sada - fabrikovani zločin u Račku, gde je sve falsifikovao onaj belosvetski prevarant, lopuža i hohštapler Voker - rekao je Vučić.

Kako kaže, ponavljaće to svaki dan da vidi hoće li sve da nas osude i hoće li probati da izbrišu istinu, samo zato što se to njima (u Prištini) ne sviđa, te primetio da je im je to glavna vest.

Aleksandar Vučić Aleksandar Vučić - Foto: TANJUG/ TANJA VALIC

Vučić je ukazao da su u Prištini sinoć u svojim medijima proglasili mrtvom Silvanu Arsović, bivšu saradnicu ubijenog Olivera Ivanovića, protiv koje je kosovsko Specijalno tužilaštvo podiglo optužnicu za umešanost u to ubistvo, a koja je zbog lošeg zdravstvenog stanja primljena na lečenje u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici.

- Ko zna kakve su to manipulacije i šta su sve pokušali da urade oko ubistava Olivera Ivanovića... Proglasili je mrtvom, još govoreći kako su je naši lekari ubili. To su zastrašujuće stvari - istakao je Vučić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slađa

    5. decembar 2019 | 19:13

    Naravno da je zločin u Račku fabrikovan. Kao što nije fabrikovana prodaja organa srpskih žrtava na Kosovu i Metohiji. Svetska javnost će biti i već je u velikoj meri obaveštena i upoznata sa činjenicama. Kao i o besomučnom bombardovanju SRJ 1999. zbog Račka. Može Srbija da počne svakodnevno da objavljuje fotografije i dokumenta tim povodom. Da se pogledate u ogledalu. I da vas ceo svet vidi očima Srbije.

  • Anchi

    5. decembar 2019 | 15:23

    Bezobrazluk prištinskih vlasti definitivno nema granica! Krajnje je vreme da Međunarodna zajednica reaguje i da zaštiti naš narod na KiM!

  • Miljana

    5. decembar 2019 | 15:49

    Potrebna je velika hrabrost biti predsednik Srbije danas. Čestitam predsedniku na tome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA