≫ 

"Izložena sam neviđenom pritisku": Oglasila se bivša saradnica Olivera Ivanovića

- Ne želim medijsku pažnju - rekla je Arsović

  • 4
Silvana Arsović

Foto: Facebook Silvana Arsović

Silvana Arsović, bivša saradnica ubijenog lidera GI SDP Olivera Ivanovića i jedna od šestoro Srba koje je specijalno tužilaštvo u Prištini optužilo za umešanost u to ubistvo, kaže da sve kroz šta prolazi utiče na njeno zdravlje i da je izložena "neviđenom medijskom i svakom drugom pritisku".

- Ne želim medijsku pažnju. Ne želim slikanje za medije i sve ovo kroz šta prolazim utiče na moje zdravlje. Ne zato što se osećam za bilo šta odgovornnom, već zato što sam izložena neviđenom medijskom i svakom drugom pritisku, a već sam dovoljno propatila - rekla je Arsović.

Njene reči preneo je "Večenjim novostima" Nebojša Srbljak iz koronarne jedinice odeljenja intenzivne nege Kliničko-bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici, na kojem se Arsovićeva nalazi od utorka.

Arsović je u bolnicu primljena zbog visokog pritiska, bola u grudima i vrtoglavice, a to stanje je, prema rečima dr Srbljaka, verovatno nastalo usled višemesečne presije nad njom.

Potpredsednica GI SDP Ksenija Božović, koja je juče posetila Arsović, rekla je za list da nisu uspeli da sakriju od nje da "Albanci u medijima vode neljudsku kampanju".

Ona i ostali poznanici Arsović opisuju je kao veoma odanu lideru GI SDP zbog čega optužnicu na kojoj se nalazi smatraju nerazumnom.

Albanski mediji preneli su juče da je ona preminula, a direktor KBC u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović kaže da je pritisak kojem je Arsović izložena od strane albanskih medija isplaniran sa ciljem da se ne samo njoj nanese šteta već da se kriminalizuje čitav sever KiM kako bi se lakše planiralo etničko čišćenje Srba.

KIM, Kosovo, Kosovska Mitrovica, SITUACIJA, POVREĐENI

Milan Ivanović - Foto: Tanjug/Zoran Žestić

On ističe da ga ne bi iznenadilo da se optuže i zdravstveni radnici zbog njenog lečenja jer je u pitanju, kako navodi, srpska bolnica.

- Silvani je potreban mir, a ne uznemiravanje - rekao je Ivanović dodajući da je ona izložena dugotrajnom stresu jer je optužena za nešto što je neshvatljivo i zbog čega joj je narušeno zdravlje.

Video: Snimak Olivera Ivanovića sa sinom nekoliko dana pre ubistva

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    6. decembar 2019 | 09:54

    Nije mi jasno da sva ova golgota uzrokovana beskurpuloznoscu siptara prolazi kod nas tek tako???

  • Pakistanac

    6. decembar 2019 | 10:50

    Pametno!Ona nece da se eksponira kao Ivanoviceva zena.Ne mozes od nje da ukljucis TV!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA