Lutovac odbio da gostuje na O2

Kako se navodi, Lutovcu je bilo ponuđeno da, u snimljenoj emisiji ili uživo, govori o svom viđenju aktuelnih dešavanja u Demokratskoj stranci

  • 60
Sednica Glavnog odbora Demokratske stranke

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac odbio je poziv za gostovanje u emisiji Fokus na televiziji O2 i poručio da mu to "ne pada na pamet", saopštila je ta televizija.

- Ovim putem Vas obaveštavam da mi ne pada na pamet da učestvujem u emisijama na O2 televiziji dok god je ona propagandni servis (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića i vladajućeg režima - piše u mejlu koji je Lutovac uputio glavnom i odgovornom uredniku te televizije Draganu Karadžiću, kojji ga je pozvao da gostuje u emisiji, prenosi B92.

Kako se navodi, Lutovcu je bilo ponuđeno da, u snimljenoj emisiji ili uživo, govori o svom viđenju aktuelnih dešavanja u Demokratskoj stranci.

U odgovoru na poruku predsednika Demokratske stranke, Dragan Karadžić je poručio da je njegovo pravo da gostuje na televizijama na kojima želi, ali da ne priliči predsedniku Demokatske stranke da etiketira O2 televiziju.

- Koliko znam, Vi se zalažete za slobodu medija, a kada Vam gostovanje u medijima bude ponuđeno, ne samo da odbijate da gostujete već i dodatno prozivate medije koji su Vas pozvali, u ovom slučaju konkretno O2 televiziju - piše u odgovoru Karadžića Lutovcu.

Karadžić je ocenio i da se Lutovac svojim odbijanjem odrekao demokratskih vrednosti društva za koje se zalaže Demokratska stranka.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jk

    6. decembar 2019 | 21:20

    Verovatno je odbio da gostuje posto ne zna nista pametno da kaze.

  • Zoka

    7. decembar 2019 | 09:34

    Lutovac bojkotuje medije, a posle govori kako je cenzurisan u medijima i nema medijskog prostora.

  • Asja

    6. decembar 2019 | 19:29

    Svakodnevno slusamo kako pojedini pripadnici politicke scene u Srbiji ne dobijaju medijski prostor zbog neki "zabrana". Valjda je sad svima jasno da oni u stvari nemaju sta da kazu narodu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA