Fajon uoči treće runde međustranačkog dijaloga: Nadam se napretku

- Treća runda interpartijskog dijaloga je u petak u Beogradu - rekla je Fajon

  • 2

Predsedavajuća Delegacijom Evropskog parlamenta za odnose sa Srbijom Tanja Fajon pred treću rundu međupartijskog dijaloga u Srbiji kaže da se nada napretku u uspostavljanju uslova neophodnih za fer i demokratske izbore.

- Treća runda interpartijskog dijaloga je u petak u Beogradu. Iskreno se nadam da ćemo moći da krenemo u ispunjavanje uslova za primenu preporuka u cilju stvaranja neophodnih uslova za fer i demokratske izbore u Srbiji - kaže Fajon za Tanjug.

Povodom izjave predsednika Dveri Boško Obradović, koji je predložio pomeranje parlamentarnih izbora u Srbiji za ”kraj sledeće godine”, ona je rekla da ne može to da komentariše.

To je, dodaje, jedna od ideja koju je predstavila opozicija u Srbiji.

- Nije na nama da podržimo ovo kao konkretnu ideju. Mi smo posrednici u dijalogu izmedu vlasti i opozicije, gde je sve na stolu i gde pokušavamo da nađemo nacine za napredak - zakljucila je Fajon.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tig

    7. decembar 2019 | 18:14

    Da bi se uslo u EU mora da postupate anti nacionalno i eurofanaticki.

  • Živojin Reljin

    7. decembar 2019 | 15:26

    Vidim ja kako idu stvari. Nema nama ništa od ulaska u EU. MAKEDONIJU SU SLAGALI, ITD ALBANIJU SU SLAGALI ITD, Prema tome znamo kako sve ovo ide.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA