≫ 

Dačić na forumu u Dohi razgovarao sa Ivankom Tramp

Forum u Dohi se održava pod pokroviteljstvom katarskog emira, a učesnici će debatovati na temu "Globalno upravljanje u multipolarnom svetu"

  • 4
Ivica Dačić, Katar Foto: MSP

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić učestvuje na dvodnevnom Doha forumu u Kataru, koji je počeo danas, na poziv potpredsednika Saveta ministara države Katar i ministra inostranih poslova, šeika Mohameda bin Abdulrahmana Al Tanija.

Forum u Dohi se održava pod pokroviteljstvom katarskog emira, a učesnici će debatovati na temu "Globalno upravljanje u multipolarnom svetu".

Na ceremoniji svečanog otvaranja učestvovao je veliki broj svetskih lidera među kojima se izdvajaju predsednik Ruande, predsednik Jermenije, premijer Malezije, premijer Somalije, ministar trgovine SAD, ministar inostranih poslova Slovačke i drugi.

Ivica Dačić, Katar Šef srpske diplomatije imao je priliku da ponovo razgovara i sa Ivankom Tramp, savetnicom predsednika SAD sa kojom je u septembru ove godine sureo u Njujorku-Foto: MSP

Šef srpske diplomatije susreo se i sa velikim brojem svojih kolega sa kojima je razmenio mišljenja o aktuelnim svetskim temama. U razgovorima je istaknuta važnost redovnih susreta i jačanja dijaloga među svetskim liderima na forumima poput ovog.

Šef srpske diplomatije imao je priliku i da ponovo razgovara i sa Ivankom Tramp, savetnicom predsednika SAD sa kojom je u septembru ove godine sureo u Njujorku.

Ivica Dačić, Katar Foto: MSP

Poziv za učešće na ovom forumu je upućen brojnim svetskim liderima, kao i intelektualcima, od kojih se očekuje da na pomenutoj manifestaciji daju svoj doprinos osmišljavanju globalnog sistema upravljanja, imajući pri tome u vidu široku lepezu izazova, ali i mogućnosti.

Video: Ivanka ti li si: Predsednikova ćerka usisava, sve pršti od čistoće!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA