Okršaj na Tviteru. Jovanoviću smeta Macura na RTS-u, ona uzvraća: Koga vi predstavljate?

Nikola Jovanović komentarisao je na Tviteru gostovanje Tatjane Macure na RTS-u uz pitanje o relevantnosti njene stranke

  • 8
Tatjana Macura, Nikola Jovanović Foto: Medija centar Beograd, Tanjug/Tanja Valič

Potpredsednik Narodne stranke i predsednik odborničke grupe SzS Nikola Jovanović komentarisao je na Tviteru gostovanje Tatjane Macure iz Stranke moderne Srbije na RTS-u, uz opaskame na račun relevatnosti, na šta mu je Macura uzvratila pitanjem "koga predstavlja njegova stranka", s obzirom na dva odsto glasova na prethodnim izborima.

Jovanović je na svom Tviter nalogu pre toga ocenio da je gostovanje narodne poslanice i kopredsednice Stranke moderne Srbije "sprdanje sa idealom i zakonskim dužnostima javnog servisa, sa državom".

tvit Nikole Jovanovića Printscreen: Twitter/Nikola Jovanovic

- Nemam ništa lično protiv Tatjane Macure. Naprotiv - u komunikaciji je odmerena i kulturna. Ali moram da pitam, koga predstavlja danas? Koju stranku, koje biračko telo? Šta je, bre, SMS-modernisti? - napisao je reagijući na objavu stranke SMS o gostovanju Macure u Jutarnjem programu RTS.

Tatjana Macura je odmah reagovala podsetivši potpredsednika Narodne stranke na rezultate te stranke na prethodnim izborima.

tvit Tatjane Macure Printscreen: Twitter/Tatjana Macura

- Obratio si mi se arogantno i sa takve visine kao da predstavljaš stranku koja ima 20 odsto, a ne stranku koju je razbio Beli. Druže, ni ja nisam pitala koga vi po Upitniku predstavljate, a ne skidate se odatle (iako niko nema ni 2 odsto), pa preživite nekako i ovih mojih 5 minuta - odgovorila mu je Macura.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tara

    14. decembar 2019 | 15:57

    Lepo mu je rekla verovatno ima i zutih u RTS-u ali gledaju svoja posla i nisu agresivni kao ovi sto bi da silom ruse RTS i ostale ustanove zaboravite to nece se nikada ponoviti 2000 god, gde ste oteli vlast i Srbiji stetu naneli a sada vas ima par stotina stranih placenika nikoga vi vise ne prestavljate.

  • Zare

    14. decembar 2019 | 15:49

    Izvin'te, ko je i šta radi dotični gospodin?

  • Rastko

    15. decembar 2019 | 01:06

    Taj predstavlja sve nas budale koji takve kao sto je on trpimo a sto je mnogo veci broj gradjana od tih 2 % koji su navodno glasali za tu partiju .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA