≫ 

Hvala Vučiću što je prepoznao naš značaj: PUPS i ubuduće partner SNS

- Taj napredak više niko ne može argumentovano da ospori, pa to i ne pokušava, izuzev pojedinaca koji praznim pričama prikrivaju sopstvenu nesposobnost i leče lične frustracije - navodi se u saopštenju PUPS-a

  • 1
PUPS sa današnje sednice Glavnog odbora partije Foto: Risto Kostov

Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) zahvalila je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na tome što je prepoznao značaj i doprinos te stranke ukupnom ekonomskom, političkom i društvenom napretku zemlje.

- Taj napredak više niko ne može argumentovano da ospori, pa to i ne pokušava, izuzev pojedinaca koji praznim pričama prikrivaju sopstvenu nesposobnost i leče lične frustracije - navodi se u saopštenju PUPS-a.

- PUPS će, kao što je predsednik i sam rekao, i u budućnosti biti pouzdan partner Srpskoj naprednoj stranci i državnom vrhu u nastavku razvoja i preporoda naše Srbije. Fokus delovanja PUPS-a ostaće na borbi za kontuiran i realan rast penzija, koji mora da prati rast plata, na poboljšanju sveukupnih uslova života naših najstarijih sunarodnika, kao i na unapređenju života i rada na selu - zaključuje ova partija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vule

    17. decembar 2019 | 21:16

    Pa PUPS ima podršku najmanje 4 % ,to SNS mnogo znači. E samo šta ce PUPS da dobije u raspodeli ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA